Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

10 Beneficii surprinzătoare ale saunei cu ozon (Bio-sauna capsula cu ozon)

20 de minute pentru sănătate și silueta

1. Sauna cu ozon ajută la detoxifierea organismulu, ajuta la eliminarea toxinelor, a metalelor grele și a altor substanțe chimice.
2. Sauna cu ozon contribuie la îmbunătățirea circulației și scăderea tensiunii
3. Sauna cu ozon reduce durerea musculară și de încheieturi, îmbunătățește circulația sangvina. O Circulația mai bună a sângelui ușurează transportul de substanțe nutritive și oxigen la toate țesuturile organismului, inclusiv mușchi și încheieturi și le ajută să se regenereze și să se vindece.
4. Sauna cu ozon ajută in lupta cu kilogramele, la o singura ședința se ard între 300-600 de calorii
5. Sauna cu ozon înfrumusețează pielea, oferă tonus și elasticitate, reduce aspectul de coaja de portocala și oferă un plus de catifelare
6. Sauna cu ozon te eliberează de stres
7. Sauna cu ozon întărește imunitatea
8. Sauna cu ozon omoara virusurile si bacteriile
9. Sauna cu ozon elimina excesul de apă din ţesuturi
10. Sauna cu ozon Amelioreaza afectiunile reumatismale inflamatorii (osteoartrita, artrita reumatoida), durerile articulare, tensiunea musculara si fibromialgia. Sauna cu ozon Diminueaza artroza si durerile, intrucat relaxeaza muschii.

Sauna cu ozon din cadrul clinicii MedOzon functionează la fel ca o saună finlandeză diferenţa fiind temperatura mai scazută( maxim 45-46 de grade) temperatura suportabilă și de către persoanele cu sensibilitate la temperaturi ridicate și este dotata cu generator de ozon și cu lumina roșie, aspectul fiind unul de capsula.

*Sauna cu ozon este dotata cu sistem de ventilație.

Suntem mereu alături de tine, ai grija din timp de sănătatea ta!

0723.347.654
Dr. Genes Ciprian
www.med-ozon.ro