Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Abonament lunar Sauna cu OZON

In cadrul Clinicii MedOzon Timisoara am creat zone speciale unde te poti relaxa, fie la sauna fie la masaj.

Abonamentul este lunar si netransmisibil.

Perioada de valabilitate a unui abonament este de 30 de zile de la data emiterii si nu poate fi prelungita decat pe baza unul control medical. In cadrul clinicii MedOzon avem grija de corpul, mintea si sufletul dumneavoastra .

Tratamente moderne, servicii de calitate!

Ai grija de sanatatea ta, sauna cu ozon Hocatt.

Beneficiile saunei cu ozon, Hocatt, asupra organismului sunt multiple si privesc atat sanatatea fizica, dar si sanatatea psihica.

Beneficiile saunei cu ozon, Hocatt, asupra sanatatii.

Studiile arata ca frecventarea saunei cu ozon nu este daunatoare sanatatii. Dimpotriva, pe termen scurt aduce relaxare si o stare de bine, iar pe termen lung intareste sistemul imunitar, lupta impotriva stresului si a infectiilor, imbunatateste functionarea sistemului circulator si exercita o actiune tonifianta asupra pielii.

Mai precis, beneficiile saunei cu ozon asupra organismului sunt urmatoarele:

  • Mentine tensiunea arteriala in limite normale la pacientii hipertensivi si reabiliteaza organismul dupa infarctul miocardic;
  • Amelioreaza afectiunile reumatismale inflamatorii (osteoartrita, artrita reumatoida), durerile articulare, tensiunea musculara si fibromialgia;
  • Diminueaza artroza si durerile, intrucat relaxeaza muschii.

Beneficiile saunei cu ozon, Hocatt, asupra pielii

Temperatura este setata manual, in functie de necesitatilor fiecarui pacient, insa ea nu depaseste 45 grade Celsius. Chiar si la o temperatura mai joasa ( comparativ cu o sauna normala), organismul transpira, proces care permite eliminarea toxinelor si curatarea in profunzime a pielii. Sauna cu ozon, contribuie la reducerea celulitei fara sa se produca suprasolicitarea inimii.

Sauna cu ozon este un aparat medical de ultima generatie si are efecte multiple terapeutice, utilizandu-se cu succes in cazul afectiunilor medicale dermatologice (psoriazis, injectii, acnee). Sauna cu ozon este ideala pentru relaxarea fizica si mentala, slabirea si detoxifierea corpului, combaterea celulitei, rejuvenarea, hidratarea si regenerarea pielii.

Alege calitatea si lasa-te pe mana profesionistilor.

– Sauna cu ozon o sedinta – pret 70 lei
– Abonamement sauna cu ozon 5+2 gratis – 350 lei
– Abonament lunar sauna cu ozon – 450 lei
– Abonament sauna cu ozon un an ( numar de sedinte nelimitate / o persoana) – 3000 lei

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, echipa MedOzon este mereu alaturi de tine.

Dr. Genes Ciprian:
0723.347.654
Receptie:
0356.453.452

Nu uitati sa vizitati pagina noastra de facebook Ozonoterapie Timisoara/Medozon.
Multa sananate!