Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Ai grijă de tenul tău indiferent de vârsta!

In cadrul clinicii MedOzon specialiștii au grija de sănătatea pielii tale. Apelează cu încredere ori de câte ori ai nevoie la terapiile naturale minim invazive cu rezultate imediate și pe termen lung la prețuri accesibile tuturor.

Uita de imperfecțiunile tenul : piele sensibilă, coșuri, cicatrici, cearcăne și riduri, ozonoterapia un remediu natural, reprezintă tratamentul-minune folosit de numeroase vedete de la Hollywood. Fără a avea efecte adverse, ozonoterapia se foloseşte de zeci de ani în tratarea afecţiunilor pielii şi poate opri chiar şi efectele îmbătrânirii.

Ten perfect – SCAPĂ DE ACNEE –

Dacă acneea ți-a dat bătăi de cap ani la rândul, ai încercat tot felul de tratamente însă rezultatele au întârziat sa apăra, NU TE DA BĂTUT, ozonoterapia reprezintă un real ajutor in lupta cu acneea!

Efectele benefice ale terapiei cu ozon
– Reduce durerea;
– Reduce inflamatia;
– Injectat local creste schimbul de oxigen la nivelul tesuturilor;
– Accelereaza eliminarea toxinelor;
– Eficienta in combaterea infectiilor virale si bacteriene;
– Combate infectiile fungice;
– Stimuleaza sistemul imunitar;
– Activeaza circulatia.

Poți combina ozonoterapia cu Bioliftingul cu plasma PRP numit și TERAPIA VAMPIR și terapia cu lumina BIOPTRON.

BIOPTRON pentru indicaţii dermatologice:
Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca o terapie complementară în tratamentul mai multor afecţiuni cutanate, precum:
-acnee
-dermatită atopică (eczeme)
-psoriazis
-Herpes Simplex şi Zoster
-infecţii bacteriene superficiale
-leziuni ale mucoasei

Aceste tipuri de afecţiuni cutanate sunt destul de frecvente, iar majoritatea persoanelor suferă de cel puţin una la un moment dat al vieţii. Deşi cele mai multe afecţiuni cutanate nu pun viaţa în pericol, pot fi foarte deranjante şi pot avea impact negativ asupra calităţii vieţii.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate ajuta la accelerarea vindecării pielii şi poate reduce disconfortul asociat cu diverse afecţiuni cutanate. Este un tratament nedureros şi simplu de folosit.

Ai grija de pielea ta!

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452