Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Autohemoterapie Majora, Metoda Adjuvanta In Tratarea Cancerului!

Cancerul este din pacate, una dintre cele mai des intalnite afectiuni in randul pacientilor de orice varsta.
Controlul de rutina este esential chiar daca organismul tau nu prezinta nici un simptom alarmant. In general, cancerul nu doare si investigatiile te pot ajuta sa depistezi din timp afectiunile.

Ozonoterapia – dusmanul celulelor canceroase si bolnave!

Ozonoterapia, este un tratament revolutionar, cu rezultate spectaculoase in afectiuni acute sau cronice si nu numai. Lista afectiunilor ce pot fi tratate este vasta, dar terapia are efecte remarcabile in tratarea cancerului. Ozonul, incetineste rapid raspandirea cancerului si „suprapotenteaza” imunitatea. Celulele canceroase sunt celule ce se divid rapid, dar aceasta terapie inhiba cresterea si dezvoltarea lor.

Ozonul omoara celulele canceroase prin intermediul enzimelor. Toate celulele sanatoase au trei enzime care le protejeaza impotriva oxidarii. Celulele nesanatoase nu au aceste enzime protectoare, ceea ce le face sa fie lipsite de aparare in fata ozonului. De aceea, este esential introducerea cantitatii optime de ozon la nivelul tumorii, pentru a o sufoca.
Chiar daca este una dintre cele mai grave maladii, cancerul poate fi vindecat daca este depistat din timp. Asadar, mergi la control cat mai repede!

Luptam impreuna, reusim impreuna !

Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452