Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Cosmetica moleculara in cadrul clinicii MedOzon – Dr. Genes Ciprian

Ai grija natural și minim invaziv de pielea ta! Alege calitatea și lasă-te pe mâna profesioniștilor.

Cosmetica moleculară – este cea mai nouă tehnologie de întinerire a pielii. Formulele exclusiv sinergice ale cocktailurilor mezoterapeutice dermatologice Pressensa, au fost create pentru a obține o mai bună interacțiune a diferitelor ingrediente active, astfel încât efectul lor combinat să fie mai mare decât efectul componentelor individuale.

Concentrația ridicată a moleculelor din plante și minerale, care reprezintă copii exacte ale moleculelor epidermice umane, ajuta la obținerea celor mai bune rezultate in dermato-cosmetologie.

BIOTEHNOLOGIE pentru tine – arați și te simți mai tânăra !

Eficientă, Siguranța, Calitate !

Mezoterapie Pressensa.

Incresse Pentru păr – STOP căderii parului –

Formula sinergetică pentru tratarea diferitor tipuri de alopecie, problemele scalpului ( dermatita, eczemele, pielea uscata).
Datorită ingredientelor combinate, activează oxigenarea adecvată, îmbunătățește microcirculația scalpului și reglează producerea naturală de sebum. Acest produs repară porii foliculilor de păr, formula sa fiind bogată în metaboliți care hrănesc rădăcina părului, oferind un surplus de vitamine, minerale și aminoacizi care sunt necesare pentru a crește vitalitatea scalpului, stimulând o creștere a părului energică, sănătoasă și hrănitoare de la rădăcină.

Mezoterapie Corp :

Uita de celulita și topește grăsimea localizata.

Formula pentru tratarea depozitelor de grăsimi localizate. Cocktail complex cu efect de slăbire, drenaj și tonifiere. Accelerează procesul de lipoliza in zonele cu cea mai mare concentrație de grăsimi localizate ( abdomen, coapse, picioare, fese ).

Toate procedurile sunt efectuate de către Dr. Genes Ciprian
*Cosultatia estetica este gratuită
*Sunt necesare 4-5 sedinte. O ședința la 3-4 săptămâni.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Clinica de Ozonoterapie -MedOzon Timișoara-
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie :
0356.453.452
Ne gasiti si pe Facebook la : Ozonoterapie Timisoara/MedOzon