Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Copiii cu paralizie cerebrala la prima vedere par bolnavi iremediabil si neputinciosi, dar daca ii vom cunoaste indeaproape vom intelege ca ei sunt de fapt niste mici eroi care ne invata pe noi lectia determinarii si vointei.

Aicha este un copil special. Este impresionant cu cata perseverenta incearca ea, iar si iar sa-si stapaneasca corpul mic neascultator, cum se bucura ea de fiecare miscare noua pe care reuseste sa o faca. Aicha este peste masura de emotiva si are o curiozitate debordanta fata de tot ce o inconjoara.

De cele mai multe ori, paralizia cerebrala apare din cauza unor evenimente care au loc in perioada sarcinii sau chiar la nastere, de altfel, evenimente care perturba dezvoltarea normala a creierului. In functie de partea afectata a creierului, un copil cu paralizie cerebrala poate avea o forma severa sau una mai usoara; el nu poate merge, are probleme cognitive, nu poate vorbi, manca, sau nu se poate juca asa cum o face orice copil.

Aicha sufera de l MACS 3, Tetrapareza mixta spastic-diskinetica si retard de limbaj.

Vestea buna e ca boala nu se inrautateste pe masura ce copilul creste.

Mai mult, prin tratament indelungat si sistematic, cei mai multi copii isi pot imbunatati semnificativ starea de sanatate.
Aicha a beneficiat de terapia cu ozon, gratuit,in cadrul clinicii MedOzon.

Tratamentul terapeutic consecvent a adus dupa sine rezultate remarcabile.

Rezultatele tratamentului au fost monitorizate atent, atat de medicul specialist Genes Ciprian, care a efectuat toate tratamentele, dar si de parintii fetitei.

Prognosticul dat de Doctorul Genes Ciprian pentru micuta Aicha la inceputul tratamentului era rezervat.La mai putin de o luna de la inceperea tratamentului cu ozon, parintii Aichei au fost cei care au observat schimbari majore si radicale in comportamentul pacientei.In mai putin de o luna starea fetitei s-a imbunatatit considerabil.

Aicha a inceput sa invete si sa pronunte fraze mai complexe, vorbirea ei este mai rapida ,comunica mult mai usor cu cei din jur, a devenit mult mai activa fizic, poate sa stea in sezut singura, isi mentine echilibrul. Acum Aicha poate sa duca lingura/furculita singura la gura.De la inceputul tratamentului spasticitatea musculara a scazut semnificativ, schimbarile fiind semnalate de catre parinti.

Aicha poate sa zambeasca, coopereaza in timpul tratamentelor, este un copil vesel si foarte cuminte. Medicul specialist Genes Ciprian nu a intampinat nici o problema legata de comportamentul pacientei la nici una din vizite ei in cadrul clinicii.

Ca o concluzie generala cu privirea la Aicha, calitatea vietii ei s-a imbunatatit.

Rezultatele ozonoterapiei, spulbera dubiile cu privire la eficienta tratamentului. Ozonoterapia nu este o terapie minune, dar este o sansa in plus!

Lupta Aichei nu se opreste aici!

Aicha are nevoie de ajutorul tau pentru ca maine sa fie un adult care imbratisarea independenta. Eforturile financiare si morale din partea parintilor sunt extraordinare. Tu ii poti ajuta. Afla mai multe pe site-ul www.aicha.ro. Aicha efectueaza fizioterapie la Barcelona.

Fiecare gest conteaza, fiecare din noi poate contribui la starea de bine a micutei noastre luptatoare Aicha.

Materialul a fost scris la indemnul parintilor pacientei, toate imbunatatirile au fost consemnate de catre acestia.

Parintii pot oferi informatiile necesare si pot confirma in totalitatea fiecare modificare pe care pacienta a suferit-o in timpul terapiei cu ozon.

Date de contact:

Tulbure Cristian-Emil – tatal Aichei
Numar de telefon: 0741372988
Adresa de contact: Calea Aradului, nr.101 , sc.A ,Ap.5 oras Timisoara jud. Timis
E-mail: tulbure_cristian@yahoo.com

Terapia cu ozon s-a dovedit benefica pentru Aicha si atunci cand ea a suferit de Otita. Diagnosticul a fost pus pe baza simptomatologiei si a examenului clinic efectuat de catre medicul ORL-ist. Tratamentul cu ozon a fost singurul efectuat pentru otita ( decizie care le-a apartinut parintilor ). Infectia urechii s-a tratat 100%.

Momentan Aicha face o pauza, de o luna, dupa revine pentru o noua sesiune de tratament, tratamentul fiind unul de lunga durata.

Impreuna reusim !