Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Autohemoterapia majora este o metoda de a administra ozon in mod sistemic in organism.

Se recolteaza intre 100 si 300 de mililitri de sange venos intr-un recipient steril, vidat si apoi se amesteca cu o cantitate similara de ozon. Concentratia ozonolui folosit (produs in cabinet de un generator special, fabricat in Germania) este stabilita de catre medicul specialist Genes Ciprian, in functie de efectul dorit si afectiune.

Amestecul realizat va intra inapoi in circulatie pe acelasi traseu pe care a fost recoltat sangele, intr-un interval de 30-40 de minute. Totul este steril si se petrece in circuit inchis, astfel incat sangele sa nu intre in contact cu nimic altceva decat cu ozonul.

Sub actiunea amestecului de oxigen-ozon, sangele isi mareste capacitatea de a reactiona si neutralizeaza radicalii liberi din organism. Acesti radicali liberi provin din procese fiziologice in anumite cantitati, dar se pot produce in cantitati mari in anumite afectiuni (diabet zaharat, infectii si inflamatii, boli vasculare, cancere, hepatite cronice, boli neurodegenerative) si atunci devin periculosi deoarece pot ataca celulele corpului (in special ADN-ul din nucleul celulei) si pot provoca distrugerea lor.

Autohemoterapia majora se poate aplica persoanelor sanatoase, profilactic, in cure de 10 sedinte, repetate de 2 ori pe an. in plus, autohemoterapia majora stimuleaza sistemul imunitar al organismului, creste capacitatea de efort fizic si intelectual si confera o stare de bine imediat dupa ce este realizata.

Procedura nu este dureroasa si nu presupune riscuri sau efecte secundare.

Tu ai auzit de ozonoterapie? E o metoda de tratament nemedicamentos care se bazeaza pe folosirea ozonului pentru a trata si preveni o gama larga de afectiuni, de la acnee si psoriazis pana la reumatism si boli cardiovasculare.

In ozonoterapie se pleaca de la urmatorul principiu: la baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular. Aceasta duce la aparitia inflamatiei si, ulterior, a bolii. In aceasta ecuatie, intervine ozonul, care ajuta corpul sa transporte si sa metabolizeze mai bine oxigenul.

Terapia cu ozon este una sigura – se folosesc concentratii de ozon stabilite dupa protocoale specifice.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati

Multa sanatate!