Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
Detoxifierea colonului

Detoxifierea colonului, o necesitate!

Previne cancerul de colon, ajuta in lupta cu kilogramele, scapa de balonare și îmbunătățește aspectul pielii tale.

Hidrocolonoterapia, multiple beneficii pentru sănătate !

Numeroase boli apar pe fondul intoxicării organismului cu toxine provenite din alimentele procesate, care conțin mulți aditivi, din medicamente, din apa și aerul poluat, din cosmeticele și detergenții pe care îi folosim. Cea mai mare cantitate de toxine se acumulează în colon. În lipsa funcționării corespunzătoare, colonul nu mai poate elimina la timp resturile alimentare, care fermentează și intră într-un proces de putrefacție prelungit, transformând colonul în „groapa de gunoi” a organismului.

În aceste condiții, detoxifierea colonului (curățarea colonului) este obligatorie. Altfel, intoxicarea organismului își pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci și asupra exteriorului. Pe acest fond apar problemele de tranzit intestinal, constipația, oboseala cronică, ficatul obosit, obezitate.

Sănătate și frumusețe prin detoxifierea colonului.

Arați bine, te simți bine!

Se spune că frumusețea vine din interior. În cazul în care în colon se găsește un exces de toxine și organismul este intoxicat, frumusețea are de suferit: pielea și părul își pierd strălucirea.

Curățarea intestinală este foarte cunoscută la Hollywood, unde vedetele folosesc în mod frecvent curele de detoxifiere și curățire a colonului, atât ca metodă de păstrare a sănătății, de prevenire a bolilor, cât și ca metodă de înfrumusețare și de pierdere a kilogramelor în plus.

Ai grija de sănătatea ta din timp!

HIDROCOLONOTERAPIA – ALTERNATIVA SANATOASA  ȘI NATURALĂ PENTRU DETOXIFIEREA COLONULUI –

Funcţionarea anormală a intestinului gros este un factor care poate determina multiple probleme de sănătate. Eliminarea fiziologică intestinală este de importanţă primară, esenţială pentru începerea recuparării starii de sănătate.

Hidrocolonoterapia este o tehnică dezvoltată în anii ’30 în SUA, cu o largă utilizare în prezent, inclusiv în Europa și care constă în spălarea profundă şi completă a intestinului gros prin irigare cu apă sterilă şi îmbogăţită cu oxigen.

Datorită efectelor sale, hidrocolonoterapia este o metodă utilă, alternativă a utilizării laxativilor isosmotici în vederea obţinerii unei curăţări complete a colonului.

Hidrocolonoterapia este o metodă naturală, directă, rapidă, eficientă şi bine tolerată:

-Naturală, pentru că utilizează doar apă sterilizată  și îmbogățită cu ozon,

-Directă, pentru că acţionează doar la nivelul ţintă

-Rapidă, pentru că acţionează în doar câteva minute

-Eficientă, pentru că determină o golire totală a      colonului

-Bine tolerată, pentru că nu provoacă durere, balonare sau vărsături, ci oferă o senzaţie de eliberare şi confort.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452
Mail: genesciprian@yahoo.com
#ozonoterapie #sanatate #frumusete #drgenesciprian #clinicamedozon #timisoara

Ai grija de sănătatea ta !