Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Elimina durerile articulare in 3 pasi:

In ortopedie, tratamentul prin infiltrare intra-articulara se utilizeaza cu rezulatate execelente de mai bine de 35 de ani, iar cea mai des intalnita afectiune ce necesita infiltratii este artroza.

In cadrul clinicii MedOzon puteti beneficia de:

1. Infiltratii cu acid hialuronic
2. Terapia PRP
3. Infiltratii cu ozon

Terapiile pot fi combinate cu succes sau pot fi efectuate singure in functie de nevoia pacientului.

Cateva informatii despre PRP, acid hialuronic si ozon:

* PRP este de 9 ori mai bogat in trombocite decat sangele. Trombocitele sunt acele componente sanguine care contin factori de crestere si reparare. Asadar, infiltratiile cu PRP favorizeaza si grabeste procesul de vindecarea a testurilor si cartilajului.
* Acidul hialuronic este una dintre substantele componente ale lichidului articular, avand drept rol acela de a lubrifia cartilajul. Infiltratiile cu acid hialuronic permit amortizarea socurilor, diminuarea leziunilor cartilajului si restabilirea mobilitatii articulatiei.
* Ozonul este a doua forma alotropica a oxigenului, fiind constituit din trei atomi ai acestuia. Formula sa chimica este O3.

Efectele sistemice ale ozonului :

Antiinflamator si antialgic;
– Revitalizant;
– Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica;
– Creste rezistenta la efort.

In functie de nevoia pacientului medicul specialt Genes Ciprian stabileste tratamentul, numarul sedintelor si intervalul la care acestea sunt efectuate.
In luna Ianuarie toti pacientii care efectueaza terapia PRP in cadrul clinicii MedOzon beneficiaza gratuit de sauna cu ozon.

Pentru sauna cu ozon trebuie sa va programati din timp, sa aveti la dumneavoastra costum de baie sau lenjerie de schimb, prosopul nu este obligatoriu.Intreaba medicul despre oferta noastra. Descopera beneficiile imediate ale saunei cu ozon.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Dr. Genes Ciprian