Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Sanatatea optima inseamna frumusete interioara.

Oxigenoterapia hiperbara si Ozonoterapia pentru frumusete si relaxare!

Includerea utilizarii HBOT pentru sprijinirea obiectivelor estetice este o abordare relativ noua dar reprezinta un tratament complementar revolutionar in continua crestere, oxigenoterapia.

HBOT combinata cu Ozonoterapia si terapia Prp sau terapia Vampir pentru o rejuvenare si vitalizare naturala a pielii!

In timpul sedintei de oxigenoterapie hiperbara in interiorul unei camere sub presiune, organismul primeste oxigen pur la o presiune atmosferica mai mare pentru a creste fluxul de oxigen in sistemul de circulatie.

S-a demonstrat ca oxigenoterapia hiperbara si Ozonoterapia:

  • Reactiveaza celulele pielii si imbunatatesc circulatia sangelui
  • Stimuleaza procesul de vindecare naturala si imunitatea
  • Sporesc  vitalitatea, intensifica concentrarea si imbunatatesc  memoria
  • Reduc oboseala si imbunatatesc nivelurile de energie, stamina si rezistenta
  • Imbunatatesc intinerirea celulara si ajuta in cadrul strategiilor anti-imbatranire
  • Elimina senzatia de incetosare a creierului si oboseala cauzata de decalajul de fus orar.

Oxigen si wellness

In misiunea noastra de a ne bucura de beneficiile unei sanatati optime, respiratul oxigenului pur joaca un rol esential in ajutarea circulatiei sangelui.

Oxigenoterapia functioneaza cel mai bine in interiorul unui mediu hiperbar, deoarece presiunea crescuta impinge moleculele de oxigen in plasma sangvina, in lichidul cefalorahidian pentru a ajunge la coloana vertebrala si creier, pentru a ajuta zonele inflamate, anumite organe si tesuturi afectate.

O alimentatie echilibrata, miscarea si o abordare constienta a unui stil de viata sanatos vor garanta ca te vei simti minunat in fiecare zi.

Importanta resurselor de oxigen

Pe masura ce oamenii avanseaza cu varsta, functiile organismului isi scad nivelurile de performanta, in special in ce priveste circulatia oxigenului catre diferite destinatii vitale, precum inima, plamanii, rinichii si alte organe.

Oxigenul hiperbaric face minuni pentru capacitatea vasculara si imbunatatirea circulatiei. Nivelurile de oxigen suplimentare vor crea noi vase de sange, noi celule stem, celule noi in jurul inimii si de asemenea celule noi ale creierului. Organismul va trata oxigenul ca o resursa noua pe care sa o directioneze catre zonele afectate si cu care sa stimuleze lucrarile de reparatii.

Da ceasul inapoi si atinge un nivel optim de sanatate!

Oxigenoterapia hiperbara functioneaza cel mai bine impreuna cu exercitiile fizice pentru a-ti utiliza nivelurile de oxigen ridicate. Impreuna cu o nutritie adecvata, aportul de vitamine si alte tehnici de wellness care sa te ajute in toate dimensiunile vietii, oxigenoterapia va crea cele mai bune conditii pentru a atinge un nivel optim de sanatate.

Important!

Textele de pe acesta pagina sunt pur informative si nu inlocuiesc consultul medical.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine!

Dr. Genes Ciprian

0723.347.654

Receptie:

0356.453.452

Nu uitati sa vizitati pagina noastra de facebook Ozonoterapie Timisoara/Medozon.

Multa sananate!