Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

EXCLUSIV in cadrul clinicii MedOzon, Hernie de disc, rezolvata fara bisturiu, la Timisoara.

Afectiunile lombare (durerile de spate) si cervicale nu va vor mai deranja de acum inainte. Un aparat care trateaza cu succes aceste probleme este disponibil la Timisoara.

O tehnologie inovativa si specialisti in domeniu va vor face sa uitati de dureri. Totul in cadrul Clinicii MedOzon din Timisoara. Hernia de disc este o afectiune unde acest tratament are efect.

Aparatul, disponibil in cadrul clinicii MedOzon, va va trata afectiunile coloanei vertebrale sau va ajuta la diminuarea durerii. Durerile de spate, simple sau complicate, si chiar recuperarea dupa o hernie de disc, pot fi trecute mai usor cu ajutorul elongatiei.

Elongatia vertebrala este o manevra prin care se realizeaza largirea temporara a spatiului dintre vertebre pentru a degaja discurile intervertebrale. Vertebrele sunt solidarizate printr-o formatiune numita disc intervertebral, cu rol de a prelua eforturile de presiune la nivelul coloanei. In conditii de efort fizic deosebit sau dupa o perioada mai lunga de timp, discul intervertebral preia sarcina de apasare, se micsoreaza si, crescand presiunea, se poate fragmenta si poate migra catre radacina unui nerv spinal. Aici exercita o compresie aspra radacinii nervului, generand un fenomen inflamator – durere la nivelul musculaturii spatelui, ce se propaga si la picioare.

Acest aparat, unitatea de tractiune lombara si cervicala, ofera o solutie inovatoare de tratare cu succes a afectiunilor lombare si cervicale, a bolilor degenerative de disc, sau a herniei de disc prin decompresia coloanei vertebrale. Presiunea dintre vertebre se scade treptat, efectul fiind cresterea irigarii sanguine si implicit a oxigenului in structurile locale, conducand la calmarea imediata a durerii si pe termen lung la imbunatatirea starii generale a coloanei vertebrale.

In timpul sedintei de elongatie vertebrala se obtine o distantare a fiecarei vertebre, de circa 2,5 mm facilitand repozitionarea corecta a segmentului tratat. In functie de afectiune se efectueaza serii de 5-10 sedinte; nu mai mult de 3 pe saptamana. Eficacitatea elongatiei vertebrale este confirmata de disparitia durerii initiale.

Hernia de disc reprezinta una dintre cele mai frecvente si dureroase afectiuni ale coloanei vertebrale. Aparitia ei este mereu suprinzatoare, fie ca are un debut brusc, fie ca se instaleaza pe nesimtite si culmineaza cu un soc dureros, de nesuportat. Netratata corespunzator, poate duce chiar la modificari ale reflexelor. Pentru toti cei care se regasesc in aceste situatii si resimt deja efectele, exista procedura elongatiei, un remediu nechirurgical, extrem de eficient.

Pentru rezultate rapide si de durata se recomanda efectuarea in paralel a injectiilor locale cu ozon si a masajului terapeutic.Ozonul reduce durerea si trateaza hernia de disc in 90% din cazuri. Calea de administrare este injectabila. Ozonul se introduce in musculatura paravertebrala in cantitati si concentratii predeterminate. Procedura nu necesita anestezie si nici sedare. Mai multe detalii despre modul in care terapia cu ozon este folosita in tratarea herniei de disc gasiti si pe site-ul clinicii www.med-ozon.ro

In cadrul clinicii MedOzon masajul terapeutic este efectuat de fiziokinetoterapeuta Nechita Ana Maria, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, profilul Fiziokinetoterapie.

Beneficiaza de ofertele noastre si relaxeaza-te in cadrul clinicii MedOzon.

  • Sauna cu ozon + elongatii + masaj terapeutic 30 de minute la doar 100 de lei.
  • Elongatii + masaj terapeutic 20 de minute pentru 50 de lei
  • 5 sedinte de sauna cu ozon + masaj terapeutic 50 de minute la pretul de 250 de lei.

Alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine.

Sanatatea, inainte de toate !