Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Pentru ca mereu incercam sa fim in pas cu cele mai noi si inovatoare solutii de tratament din Luna Februarie in cadrul clinicii MedOzon puteti beneficia de hidrocolonoterapie sau terapia de colon.

Suntem mereu alaturi de cei care ne trec pragul, pentru noi starea dumneavoastra de bine este tot ceea ce conteaza.
Terapia ce colon este efectuata cu un aparat nou, modern si performant, de ultima generatie certificat, fabricat in Germania la cele mai inalte standarde de calitate.

Terapia are loc in circuit inchis.

Apa folosita este purificata si dezinfectata cu ajutorul ozonul iar presiunea si temperatura sunt controlate de aparat, riscul de contaminare este zero. Materialele folosite sunt de unica folosinta.

Procedura este efectuata doar de cadre medicale, numarul sedintelor fiind stabilite in urma unei consultatii. Medicul Genes Ciprian stabileste schema de tratament in functie de nevoile fiecarui pacient.

Pentru dumneavoastra am conceput pachete speciale de detoxifiere la preturi avantajoase, oferte si promotii.

Sanatatea este o necesitate nu un moft, inainte sa tratezi incerca sa previi.

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra! Un tratament preventiv sau un tratament facut la debutul bolii este mult mai eficient decat atunci cand boala este avansata iar costurile sunt mult mai scazute deoarece durata tratamentului este mult mai mica.

Un pas mic facut astazi un plus de sanatate maine.

Descopera si Bucura-te de avantajele terapiilor neinvazive!