Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Lupta cu cancerul, Hipertermia – o șansa in plus –

Luptam împreuna, reușim împreuna!

Hipertermia mai este denumită și termoterapie. Această formă neinvazivă de terapie presupune expunerea, în scop terapeutic, la temperaturi înalte a întregului corp sau a anumitor zone ale corpului. În ultimii ani, această terapie a început să fie tot mai utilizată ca și formă complementara în tratamentul cancerului.

Hipertermia se utilizează într-un număr mare de cancere precum, cancerul de sân, cancerul de prostată, cancere cu localizare abdominală (stomac, intestin, ficat, pancreas), cancerul pulmonar,etc. Experiența clinică a arătat că hipertermia locală, în special atunci când este realizată înainte sau după intervenții chirurgicale de eliminare a țesutului tumoral, îmbunătățește parametrii de recuperare a pacientului și scade șansele apariției metastazelor ulterioare.

Frecvența și durata aplicației hipertermiei depinde în totalitate de condiția specifică a pacientului. În general, terapia este extrem de bine tolerată. Nu sunt înregistrate efecte secundare, și poate fi administrată concomitent cu alte terapii, precum ozonoterapia. Căldura este aplicată local, direct pe țesutul sau organul afectat. În timpul ședinței, care durează aproximativ 45-60 de minute, pacientul este așezat pe un pat special, fiind sub observația continuă a personalului medical.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.

Echipa MedOzon este mereu alături de tine!

Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie: 0356.453.452