Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Terapia OHT, o procedura revolutionara in tratarea cancerului

Noua terapie din acest domeniu, se numeste Ozone Oxigen High Dose Teraphy (OHT), este un tratament revolutionar, aparut recent pe piata, in urma dezvoltarii acestei brese medicale, respectiv terapia cu ozon.

Este o terapie noua, cu rezultate spectaculoase in afectiuni acute sau cronice si nu numai. Lista afectiunilor ce pot fi tratate este vasta, dar terapia are efecte remarcabile in tratarea cancerului. Ozonul este OXIGENUL care incetineste rapid raspandirea cancerului si „suprapotenteaza” imunitatea. Celulele canceroase sunt celule ce se divid rapid, dar aceasta terapie inhiba cresterea si dezvoltarea lor.

Ozonoterapia – dusmanul celulelor canceroase si bolnave

Terapia OHT este cea mai de succes, folosindu-se o tehnica diferita de cea clasica. Doctorul Ciprian Genes ne va explica in cateva cuvinte noua tehnica si beneficiile ei:

„Ozonoterapia porneste de la principiul ca, la originea oricarei afectiuni, se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon poate repara din interior, reducand inflamatia. Acest tip de terapie duce la eliminarea toxinelor, usurand munca sistemului imunitar. In cancer, folosind un nivel ridicat de ozon/oxigen in organism , cum se utilizeaza in terapia OHT, rezultatele au fost spectaculoase. Ozonul omoara celulele canceroase prin intermediul enzimelor. Toate celulele sanatoase au trei enzime care le protejeaza impotriva oxidarii. Celulele nesanatoase nu au aceste enzime protectoare, ceea ce le face sa fie lipsite de aparare in fata ozonului. De aceea, este esential introducerea cantitatii optime de ozon la nivelul tumorii, pentru a o sufoca”.

Prin aceasta noua terapie, se folosesc doze mai mari de ozon si cantitati mult mai mari de sange, pana la 2 litri. Efectul cel mai spectaculos care il are aceasta noua procedura cu ozon este activarea celulelor stem proprii, un lucru care nu s-a mai reusit pana acum in medicina. Prin stimularea celulelor stem proprii, se activeaza procesul de autovindecare a afectiunilor prezente in corp.

Fiecare persoana are propriile sale celule stem, prin care corpul se poate vindeca. Cu ajutorul terapiei OHT, un numar mare de celule stem sunt activate , iar procesul de autovindecare, de detoxifiere si antioxidant se face simtit inca de la prima sedinta.

Aceasta noua terapie restaureaza sanatatea pacientului, vindeca afectiuni pentru care nu erau remedii, toate prin activarea celulelor stem proprii.

OHT nu are efecte secundare, decat curative, de aceea poate fi folosit cu succes pentru a trata bolile simptomatice si afectiunile grave, dar si pentru a mentine sanatatea pacientului.

In cazul tumorilor maligne este indicata asocierea terapiei OHT cu hipertermia si terapia cu vitamina C in doze mari.

Tratamentul prin hipertermie (denumit si termoterapie) consta in incalzirea organismului sau a unei portiuni din organism la temperatura de 42-44 grade Celsius, ceea ce duce la moartea celulelor maligne prin procesul de termo-necroza.

Hipertermia poate fi in general aplicata la toate tipurile de cancer in stadii avansate

S-a constatat si faptul ca vitamina C administrata pe cale intravenoasa exercita efecte toxice asupra celulelor canceroase. Efectul terapeutic al vitaminei C – inclusiv efectul sau anticancerigen, efectul sau pozitiv asupra sistemului nervos central si asupra aptitudinilor mentale, capacitatea sa de a ameliora durerea, rolul pe care il are in producerea energiei – a inceput sa fie recunoscut, odata cu tratarea pacientilor cu cancer aflat in stadiu terminal. Tratamentele cu infuzie de vitamina C in doze mari se aplica in Germania de la sfarsitul anilor 80. Dupa publicarea rezultatelor primelor aplicatii practice (1994, 1999 Krebs), numarul terapeutilor care aplica cu succes tratamentul cu infuzie de vitamina C este in continua crestere.

Doctorul Ciprian Genes : „Pana in prezent am tratat sute de pacienti prin aceasta metoda si pot spune ca asocierea terapiilor cum sunt ozonoterapia, hipertermia, perfuziile cu vitamina C in doza mare si cu bicarbonat potenteaza rezultatele tratamentelor anticancer. Am reusit sa reducem dimensiunile tumorilor maligne de la 4 cm la 1 cm, am reusit sa aducem pacientul intr-o faza operabila, pornind de la o stare inoperabila a pacientului, am reusit sa imbunatatim calitatea vietii pacientilor bolnavi de cancer”.

Starea de bine a pacientul este tot ce conteaza pentru noi. Impreuna reusim.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati !