Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
noutati imunitate medozon articol

Imunitatea O PRIORITATE

Ozonoterapia un tratament natural cu multiple beneficii, fara efecte secundare!

Combina terapia cu ozon cu vitaminoterapia si laserul de joasa frecventa Weber pentru un boost de vitalitate si energie!

Nu lasa pe maine ce poti face astazi!

Un organism sanatos inseamna un sistem imun puternic. Ca urmare, alegerea tratamentelor nemedicamentoase complementare si alegerea unui stil de viata sanatos iti asigura o imunitate puternica.

Imunitatea scazuta se manifesfa prin vulnerabilitate in fata infectiilor, deteriorarea celulelor, inflamatii, dezvoltarea tumorilor si alte probleme grave de sanatate.

Racesti des? Te simti mereu obosit? Iti recomandam o cura de ozonoterapie si vitamine perfuzabile combinate cu laserul se joasa frecventa Weber pentru cresterea imunitatii organismului.

Cum functioneaza ozonoterapia?

Cu ajutorul ozonoterapiei, sangele este imbogatit cu ozon si oxigen, iar acest lucru favorizeaza productia de antioxidanti, care ajuta la refacerea si vindecarea rapida a organismului.

Spune STOP imunitatii scazute cu procedurile inovatoare din cadrul clinicii MedOzon din Timisoara.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contacti.

Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie:
0356.453.452

Important! Textele de pe acesta pagina sunt pur informative si nu inlocuiesc consultul medical. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, echipa MedOzon este mereu alaturi de tine!

Nu uitati sa vizitati pagina noastra de facebook Ozonoterapie Timisoara/Medozon.

Multa sananate!