Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
nouati medozon luptam cu gripa articol

Vitamine, ozon si laser de joasa frecventa Weber!

Nu confunda gripa cu o boala „minora sau banala”. In fiecare an oamenii fac complicatii serioase care necesita spitalizare ca urmare a gripei.

Ai grija natural de imunitatea ta in sezonul gripal, fara efecte secundare!

Terapia cu laser intravenos Weber, reprezinta una din cele mai eficiente modalitati de revitalizare a organismul si curatare a sangelui. Sunt reinnoite celulele sangvine, iar procesele de eroziune a vaselor de sange sunt reduse. Este imbunatatit aportul de nutrienti si oxigen de la nivelul celulelor, concomitent cu scaderea valorii hiperlipemiei si a nivelului toxinelor din sange.

Organismul are nevoie in permanenta de vitamine, astfel incat regenerarea si protejarea lui sa fie sustinuta din interior.

Perfuziile cu vitamine si ozonoterapia reprezinta in acest moment solutia prin care ne putem creste rapid nivelul de energie. Principiul este simplu: studiile medicale arata ca peste 90% din populatia globului are carente de vitamine si minerale.

Un sistem imunitar sanatos reprezinta cel mai bun mecanism de aparare impotriva microbilor, bacteriilor si virusurilor. Fara acesta, agentii patogeni ar patrunde in organism si ar distruge sanatatea. Mentinerea imunitatii in parametri optimi este esentiala pentru a face fata acestor agenti nocivi, nu doar in sezonul rece, ci si in restul anotimpurilor.

Vitamina C, ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar!

Gripa este o afectiune respiratorie contagioasa, provocata de virusurile gripale. Poate avea consecinte moderate pana la severe, conducand uneori chiar la deces.

Ozon, vitamine si laser intravenos.

Ai grija de imunitatea ta din timp!

Singura modalitate de a te infecta cu virusul gripal este sa fii expus la acesta. Sezonul gripei coincide cu vremea rea, astfel incat frecvent oamenii asociaza gripa cu vremea rece, cu vant. Insa nu exista vreo legatura in acest sens.
Intareste-ti sistemul imunitar cu ajutorul Ozonoterapie.

Ozonul care capacitatea de a inactiva bacteriilor, virusurilor, fungiilor si protozoarelor.

Ozonul imbunatateste circulatia, reduce agregarea celulelor rosii si imbunatateste capacitatea de transport de oxigen.
Presiunea arteriala partiala a oxigenului creste si vascozitatea sanguina scade ducand la o mai buna oxigenare a tesuturilor.

Acest articol a fost conceput cu scop informativ. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

Tratamentele nu ofera protectie 100% si nu inlocuiesc vaccinul antigripal. Masuri, precum cele enumerate te pot ajuta: evita contactul cu persoanele bolnave, spala-te frecvent pe maini cu apa calda si sapun.

Pentru mai multe informatii sau intrebari nu ezitati sa ne contactati:
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie: 0356.453.452

Multa sanatate!