Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Mezoterapie cu ozon, ai grija natural si minim invaziv de pielea ta!

Ozonoterapia a devenit o unealta ce vine in ajutorul razboiului anti-imbatranire si nu numai.

Ozonul influenteaza intr-un mod pozitiv calitatea si elasticitatea pielii, iar efectele sale nu se limiteaza la un singur segment. El patrunde dincolo de observabil, sprijinind detoxifierea si stimuland imunitatea prin cresterea concentratiei de oxigen in tesuturi.

Putem administra ozonul atat local cat si sistemic.

Exista afectiuni care dau batai de cap si celor mai iscusiti dermatologi, afectiuni ale pielii precum acneea, rozaceea/cuperoza, Psoriazisul. Ozonul aplicat local trateaza acneea, imbunatateste vizibil aspectul leziunilor de psoriazis si ajuta in lupta cu rozaceea. Ozonul administrat in concentratii mici are rol in angiogeneza si in doze mai mari are un puternic efect antibacterian.

Ozonoterapia poate fi aplicata si la nivelul scalpului ca si tratament pentru alopecie si pentru tratarea diferitelor probleme dermatologie de la nivelul scalpului.

Tratamentul poate fi aplicat atat persoanelor de sex feminin cat si masculin.

In cazul formelor de acnee moderata pana la severa/vulgara indiferent de cauze putem aplica ozonul atat local( Injectii) cat si sistemic (autohemoterapia cu ozon), dar putem folosirii si procedura numita autohemoterapie minora cu ozon care presupune recoltarea sangelui venos ( aproximativ 10 ml), ozonificarea acestuia si injectarea amestecului intramuscular. Acesta procedura stimuleaza imunitatea pacientului si intra in protocolul de tratament pentru acnee.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, echipa MedOzon este mereu alaturi de tine!

Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie:
0356.453.452

Important! Textele de pe acesta pagina sunt pur informative si nu inlocuiesc consultul medical.

Nu uitati sa vizitati pagina noastra de facebook Ozonoterapie Timisoara/Medozon.

Multa sananate!