Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

NU CANCER! Terapii anti-cancer.

Luptam împreuna, reușim împreuna !

Echipa MedOzon este mereu alături de tine !

În lupta cu cancerul, esenţial este să se urmeze tratamentul recomandat de medicul specialist. În urma unei discuţii și cu recomandarea medicului, pot fi folosite metode de tratament alternative, cu rolul de a susține sistemul imunitar și a contracara efectele secundare ale chimioterapiei.

Ozonoterapia, secretul vindecării din natura !

Ozonul – efect anti tumoral –

În cazul diferitelor forme de cancer, ozonul, pe lângă creșterea concentrației oxigenului la nivel celular, stimulează funcția mitocondriilor, știut fiind că afectarea bunei funcționări a acestor organite celulare reprezintă un factor-cheie în apariția acestei patologii.

Efectul ozonului asupra celulelor afectate de hipoxie este unul specific. El „atacă” celulele anormale, nesănătoase, ce se divid haotic, identificându-le în funcție de absența anumitor enzime/proteine membranare, mecanism diferit de cel al oxigenului pur. Astfel, ozonul distruge selectiv celulele canceroase, neinterferând cu activitatea celulelor normale, ca în terapiile anticanceroase clasice, în cazul cărora nu există o diferențiere între tipurile de celule distruse.

Datorită caracterului electrofil dat de cei trei atomi de oxigen, ozonul are tendința de a se echilibra electric, legându-se de alte molecule. Toate celulele bolnave, inclusiv cele canceroase, dar și virușii sau bacteriile patogene prezintă aceeași tendință, cauzată de numărul impar de electroni de pe membrane. Ca urmare a acestui „dezechilibru”, ozonul este atras spre aceste celule, evitându-le pe cele sănătoase.

Hipertermia – STOP CANCER- o șansa in plus!

Distruge tumorile cu ajutorul căldurii!

Aparatul de hipertermie poate vindecă formele de cancer care nu răspund la tratamentele clasice.
Cu ajutorul căldurii, tumorile maligne sau benigne sunt distruse, iar terapiile clasice adiacente au o eficienţă mai mare.

Tratamentul prin hipertermie ( termoterapie ) se face în cadrul clinicii MedOzon din Timișoara sub atenta supraveghere a Dr. Genes Ciprian și a personalului medical.

Hipertermia este una din cele mai noi metode utilizate în tratarea afecţiunilor oncologice.

Vitamina C perfuzabila – efect antitumoral –

Absorbţia vitaminei C administrată pe cale orală nu atinge nivelul de vitamina C în plasmă, măsurat în cazuri de administrare intravenoasă. În afară de asta, s-a constatat şi faptul că vitamina C administrată pe cale intravenoasă exercită efecte toxice asupra celulelor canceroase.

Efectul terapeutic al vitaminei C – inclusiv efectul său anticancerigen, efectul său pozitiv asupra sistemului nervos central şi asupra aptitudinilor mentale, capacitatea sa de a ameliora durerea, rolul pe care îl are în producerea energiei – a început să fie recunoscut, odată cu tratarea pacienţilor cu cancer aflat în stadiu terminal. Efectele anticancerigene ale vitaminei C: citotoxicitatea sporită a celulelor tumorale, efect asupra sintezei colagenului, efect antioxidant, stimularea sistemului imunitar şi influenţa asupra concentraţiei anumitor aminoacizi. În primul rând, mecanismul de distrugere al celulelor canceroase explică oxidarea vitaminei C în sânge, producându-se acid dehidroascorbic care, datorită transportului de glucoză, trece liber prin membrana celulară. Odată ce acidul dehidroascorbic a pătruns în celulele canceroase, glutationul îl transformă în acid ascorbic (vitamina C), care nu poate părăsi aceste celule.

Bicarbonatul de sodiu perfuzabil – arma secretă împotriva cancerului!

Injectii de vâsc – Iscador

Terapia cu vâsc – o componentă importantă în terapia complementară a cancerului
Prin terapia complementară a cancerului înţelegem tratamentele conexe ce vin în sprijinul terapiilor standard (intervenţia chirurgicală, radio- şi chimioterapia respectiv terapia hormonală). Ele nu înlocuiesc terapiile standard, ci doar reduc şi ameliorează efectele secundare ale acestora, îmbunătăţind astfel calitatea vieţii pacienţilor. În acest sens, terapia cu vâsc are un rol central, deoarece dintre terapiile complementare este tratamentul cel mai des folosit.

Terapia cu vâsc – mecanismul de acţiune –

Extractul de vâsc are o acţiune multiplă:
– primul efect este activarea funcţionării sistemului imunitar prin legarea la celulele imunitare, al doilea efect suplimentar fiind stimularea apoptozei celulelor tumorale, ceea ce rezultă în moartea naturală a celulelor şi astfel în inhibarea creşterii tumorii.
– avantajul acestor efecte este că nu contribuie la moartea ţesutului sănătos, din contră: celulele organismului şi celulele imunitare sunt protejate în faţa altor deteriorări, de exemplu în cazul când se folosesc citostatice.

La pacienţii care pe lângă chimioterapie au beneficiat şi de tratament cu vâsc, s-a demonstrat ameliorarea substanţială a calităţii vieţii, ceea ce s-a manifestat în felul următor:
– ameliorarea stării generale
– diminuarea stării de oboseală – ceea ce apare mai ales în cazul chimioterapiei
– diminuarea senzaţiei de greaţă
– creşterea apetitului
– diminuarea senzaţiei de durere şi astfel reducerea dozei de calmante şi sedative
– reducerea frecvenţei stării de depresie

Datorită efectelor pozitive menţionate, terapia cu vâsc completează cu succes terapia oncologică standard, fiind o componentă importantă a acesteia.

Glutationul, numit „proteina vietii”, are efect ANTI-TUMORAL, este o polipeptida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman.

Glutationul este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti intracelulari ai organismului. Este sintetizat in ficat din aminoacizii cisteina, glutamina si glicina.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in plamani, splina, rinichi, pancreas, cornee, leucocite si eritrocite.

Glutationul favorizeaza eliminarea metalelor grele, a xenobioticelor si a substantelor carcinogene (cu potentialul de a favoriza dezvoltarea unor celule tumorale).

Acidul alfa-lipoic – ALA – este un antioxidant produs în corp care ajută la transformarea glucozei în energie, precum și la distrugerea radicalilor liberi. Ajută așadar la slăbire dar și la sănătatea întregului organism!

De asemenea, dovezile leagă acidul alfa-lipoic de regenerarea altor antioxidanți, ca vitamina C, după ce aceștia sunt atacați de radicalii liberi. S-a demonstrat că acidul alfa-lipoic îmbunătățește sensibilitatea la insulină în diabetul de tip 2 și susține distrugerea celulelor tumorale, după cum arată Memorial Sloan Kettering Cancer Center.
Vitamina B17: cel mai mare secret din istoria tratării cancerului!

Vitamina B17, cunoscută și sub denumirea de amigdalină, poate inhiba creșterea celulelor canceroase.
În volumul său ‘World Without Cancer ‘, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter. Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Vitamina B17, care ucide cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise. Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson și-a tratat cu succes pacienții cu acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

Acest articol a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați. Echipa MedOzon îți sta mereu la dispoziție.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452