Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Opreste caderea parului cu ajutorul ozonoterapie si terapiei PRP ( terapia Vampir).

Psoriazis, matreata, dermatita seboreica sau chiar foliculita sunt doar cateva din afectiunile scalpului care, de cele mai multe ori, duc si la caderea parului. Cauzele au la baza fie genele ereditare, cum este psoriazisul, fie au legatura cu igiena necorespunzatoare si cu dereglarile hormonale.

Indiferent de cauza lor, acestea pericliteaza increderea de sine si transforma parul din comoara in povara.

Ozonoterapia si terapia PRP opresc caderea parului

Terapia cu ozon reprezinta un tratament revolutionar, cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile. Terapia si-a dovedit eficienta in numeroase domenii medicale dar este utilizata cu succces si in segmentul cosmetic.

Pornind de la faptul ca la originea oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon face „reparatia” din interior, reducand zona afectata si inflamatia. Ozonoterapia si terapia PRP potenteaza semnificativ rezultatele in tratamentele de regenerare si remediere a afectiunilor scalpului asociate cu calvitia, caderea parului, excesul de sebum, matreata grasa sau uscata! In plus terapia cu ozon ofera suplete parului si il disciplineaza, astfel ca nu te vei confrunta cu electrizarea acestuia.

Cum actioneaza ozonul in organism?

Leziunile celulare care stau la baza multor afectiuni dar si a procesului de imbatranire sunt produse mai ales de speciile reactive de oxigen sau radicalii liberi de oxigen. Asadar, oxigenul absolut necesar celulelor corpului poate fi nociv in acelasi timp, cand sistemul antioxidant nu functioneaza eficient. Ozonul este o molecula ce contine trei atomi de oxigen. In afara organismului se comporta ca un puternic oxidant, insa in organism, s-a observat ca efectul sau este, din contra, antioxidant, efect responsabil de altfel de calitatile sale terapeutice.

Desi privita cu suspiciune la inceput, terapia cu ozon castiga din ce in ce mai mult teren, gratie unor beneficii asupra organismului uman precum stimularea producerii de neutrofile (celule ale sistemului imunitar), cresterea nivelelor de interferon, TNF alfa, interleukine (substante implicate in imunitate), cresterea elasticitatii globulelor rosii cu oxigenarea consecutiva mai buna a tesuturilor. Caderea parului poate avea cauza multiple, de la stres pana la schimbari hormonale si factori genetici. In vreme ce tratarea caderii parului din cauze genetice este foarte dificila, pierderea temporara a parului se poate trata excelent, in fazele incipiente. Ozonoterapia pentru pielea scalpului ajuta la distrugerea structurii membranelor lipidice ale bacteriei, imbunatateste respiratie tesutului, intareste imunitatea, creste impactul preparatelor aplicate din tratamente, imbunatateste livrarea de substante nutritive spre foliculilor de par, parul capata un aspect sanatos, frumos si stralucitor.

Ai grija de sanatatea parului tau!

Dr.Genes Ciprian