Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Ortopedie şi traumatologie

Plasmolifting în ortopedie “ mișcare fără durere”!

Plasmolifting în ortopedie reprezintă o procedură injectabilă pentru stimularea locală a proceselor regenerative în ţesuturi, care asigură sinergia reacţiilor regeneratoare ale organismului. Plasmolifting este orientat spre accelerarea proceselor de regenerare a zonelor afectate.

Metoda Plasmolifting este o metodă terapeutică non chirurgicală, simplă şi comodă .Are contrandicaţii minime şi poate fi combinată cu alte metode terapeutice precum ozonoterapia.

Cum funcţionează Plasmolifting în ortopedie

La baza procedurii ortopedice Plasmolifting stă metoda patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unor eprubete biotehnologice vidate şi al unui regim special de centrifugare .În timpul procedurii, din sânge este separată o formă injectabilă de plasmă, conţinând trombocite, care se introduce sub formă de injecţii în ţesuturile moi ce înconjoară articulaţiile şi nemijlocit în cavităţile articulare. Infiltraţiile de plasmă contribuie la reducerea proceselor inflamatorii, eliminarea durerii şi restabilirea amplitudinii mişcărilor articulare. Plasma sangvină este injectată în zonele cu probleme printr-o tehnica specială, la o anumita adâncime . Injectiile cu plasmă proprie au drept efect scăderea de 2-3 ori a duratei tratamentului.

În prezent, metoda Plasmolifting este folosită cu succes în mai multe domenii medicale: medicină estetica, traumatologie, ortopedie, medicină sportivă, stomatologie şi paradontologie, urologie şi ginecologie.

Metoda Plasmolifting

Tratamentul cu propria plasmă este o metodă universală de stimulare a proceselor de regenerare a ţesuturilor (cutanat, muscular, cartilaginos, osos).

Dr. Genes Ciprian

Multă sănătate !