Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
noutati medozonozon oxigen imunitate articol

Ozonoterapia porneste de la principiul ca, la originea oricarei afectiuni, se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon poate repara din interior, reducand inflamatia. Acest tip de terapie duce la eliminarea toxinelor, usurand munca sistemului imunitar.

Exista experti care spun ca ozonul chiar ia locul sistemului imunitar. Dr. Atkins, cunoscut pentru dieta Atkins, a tratat in propria clinica mai multi oameni cu cancer, folosind ozon, iar rezultatele au fost spectaculoase.

Ozonul omoara celulele bolnave prin intermediul enzimelor. Toate celulele sanatoase au trei enzime care le protejeaza impotriva oxidarii. Fiecare celula este o masina de ars oxigenul. Celulele nesanatoase nu au aceste enzime protectoare, ceea ce le face sa fie lipsite de aparare in fata ozonului. De aceea, introducerea cantitatii optime de ozon la nivelul tumorii, “o sufoca”. Ozonul omoara virusurile, bacteriile, fungii, aceste organisme traiesc in medii cu puțin oxigen.

Terapia cu ozon ajuta in cele mai diverse afectiuni, provoaca moartea celulelor canceroase și are efect anti-îmbătrânire.

Terapia cu ozon reprezinta un tratament revolutionar, cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile. Terapia si-a dovedit eficienta in numeroase domenii medicale dar este utilizata cu succces si in segmentul cosmetic, pentru tratamentele impotriva imbatranirii.

Pornind de la faptul ca la originea oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon face „reparatia” din interior, reducind zona afectata si inflamatia.

Terapia oxigen-ozon constituie o metoda naturala de vindecare ce exploateaza proprietatile celor doua gaze. Printr-o amestecare perfecta se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului in interiorul corpului, se pot reduce inflamatiile, se regleaza pH-ul, se activeaza circulatia sangelui. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atat local, cat si sistemic, in intreg organismul.

Folosit in anumite concentratii, ozonul protejeaza de actiunea unor factori nocivi care duc la imbatranire si aparitia unor boli.

Tratamentul cu ozon este lipsit de efecte secundare, in cadrul clincii MedOzon Timișoara, tratamentul, este efectuat de către medicul special Genes Ciprian, cu o experiența de peste 16 ani in domeniu.

Important!

Textele de pe acesta pagina sunt pur informative si nu inlocuiesc consultul medical. Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine!

Nu uitati sa vizitati pagina noastra de facebook Ozonoterapie Timisoara/Medozon.

Multa sananate!