Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Ozonoterapia, secretul vindecării din natural. Zero efecte secundare, multiple beneficii pentru sănătate.
Lasă-te pe mâna profesioniștilor.!

De efectele favorabile pe care le ofera ozonoterapia se pot bucura atat copiii, adultii, bolnavii, cat si persoanele sanatoase care vor sa previna aparitia diferitelor afectiuni. Terapia cu ozon poate constitui terapie unica sau se poate asocia cu alte terapii, fiind lipsita de contraindicatii sau efecte adverse. Ea se efectueaza in cabinete medicale specializate, conform unor protocoale de lucru stabilite de Societatea Medicala de Ozonoterapie, protocoale ce sunt incluse in soft-ul de lucru al Generatorului de ozon, fapt ce exclude posibilitatea unor erori de dozare a gazului.

In Clinica MedOzon toate tratamentele cu ozon se desfasoara conform protocoalelor de lucru agreate de Societatea de Ozonoterapie si sub atenta supraveghere a medicului specializat.

Rezultate spectaculoase in REUMATISM

Ozonoterapia sau terapia cu ozon are rezultate spectaculoase in reumatism, lombosciatica, gonartroza, spondiloza cervicala si hernia de disc, fiind mult mai eficienta decat utilizarea antiinflamatoarelor steroidiene si nesteroidiene. Ozonul actioneaza prin reducerea rapida a inflamatiilor, refacerea si cresterea mobilitatii articulatiilor (prin infiltratii intraarticulare), refacerea tesutului osos si calmarea durerilor.

Efect ANTITUMORAL

In cancer ozonul previne dezvoltarea tumorilor si a metastazelor, sustine si imbunatateste efectele citostaticelor si radioterapiei, permitand astfel reducerea dozelor pentru acestea si eliminarea efectelor lor foarte neplacute (greata,voma, caderea parului, oboseala etc).

In hepatitele virale cu virus B sau C ozonul are efect de regenerare a celulelor hepatice si de eliminare a virusului.

Rezultate in CARDIOLOGIE

Bolile vasculare – in arterite, stari post-infarct miocardic si post-accident vascular cerebral ozonoterapia ajuta sangele sa poata patrunde prin vasele capilare mici si de a strabate mai usor arterele obstruate. De asemenea, ulcerele venoase si arteriale sunt vindecate prin imbunatatirea circulatiei, stimularea metabolismului local si drenajul limfatic.

STIMULEAZĂ SISTEMUL IMUNITAR

La copii ozonoterapia sporeste capacitatea de invatare, potenteaza efectele hormonului de crestere si permite o dezvoltare armonioasa. In plus, ozonoterapia se foloseste la copii, dar si la varstnici, pentru stimularea sistemului imunitar si pentru distrugerea virusurilor, bacteriilor si fungilor si pentru recuperarea rapida dupa starile gripale sau infectioase.
– In bolile autoimune concentratia mare a ozonului are rol imunomodulator, permitand imbunatatirea starii generale si chiar vindecarea.

Efect de modelare corporala, in obezitate si celulita, ozonul favorizeaza arderile locale si imbunatateste drenajul limfatic, ceea ce conduce la disparitia edemelor si a aspectului de “coaja de portocala”. Ozonul impiedica si peroxidarea lipidelor in toate tipurile de celulita si elimina ridurile prin refacerea fibrelor de colagen si elastina din piele.

– La persoanele obosite si la sportivi ozonoterapia faciliteaza o circulatie sangvina cerebrala si musculara mai buna si mareste performantele fizice si intelectuale.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452
Mail: genesciprian@yahoo.com

Ai grija de sănătatea ta !