Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data care este secretul starurilor de la Hollywood (si nu numai) si cum de reusesc sa se mentina vesnic tinere si cu un aspect sanatos. Cu totii vrem atat sanatate cat si frumusete. Cum le obtinem insa?

Secretul multor vedete ca Sharon Stone, Pamela Anderson, Rubens Barichello, Zinedine Zidane, inclusiv al legendarilor Rolling Stones si multi altii, este tratamentul de ozonoterapie. Functioneaza ca o magie si reda instant frumusetea intregului corp.

Ozonoterapie. Detalii

Ozonoterapia este o terapie de ultima generatie, folosita in tari precum SUA, Canada, Germania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Spania, Brazilia, Cuba, Mexic, de peste 40 de ani. Este cunoscuta pentru minunatele efecte de incetinire a imbatranirii si de vindecare a numeroaselor boli.

Principiul pe care se bazeaza tratamentul de ozonoterapie este stimularea regenerarii organice prin reparatia facuta din interior spre exterior. Orice tesut vatamat prezinta o oxigenare deficitara. Prin tratamentul de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen si ozon, tesutului i se ofera, la nivel celular, elementul vital, esential pentru reparatie si revenire la starea mult dorita: de normalitate, de sanatate.

Terapia oxigen-ozon constituie o metoda naturala de vindecare ce exploateaza proprietatile celor doua gaze ( ”ozon” inseamna “aer proaspat” in limba greaca). Printr-o amestecare perfecta se pot neutraliza toxinele acumulate in interiorul corpului, se pot reduce inflamatiile, se regleaza PH-ul, se activeaza circulatia sangelui etc.

Foto: famousface.us