Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

OZONOTERAPIA, secretul longevitatii reginei Elisabeta a II-a, a frumusetii si sanatatii vedetelor de la Holywood, a unor sportivi ca Barichello si Zidane, este la indemana dumneavoastra la un pret mai mult decat accesibil in cadrul clinicii noastre MedOzon.

Efect imunomodulator

Explicatia pentru care ozonul este un imunomodulator atat de bun – fie calmeaza, fie stimuleaza sistemul imunitar – sta in actiunea sa unica asupra membranei leucocitelor, pe care ozonul le stimuleaza sa produca cytokine, molecule-semnal pentru sistemul imunitar.

Detoxifiere

Ozonul curata organismul prin oxidarea (neutralizarea) toxinelor si facilitarea procesului de detoxifiere din rinichi si ficat. Ozonul poate fi foarte benefic in sprijinirea functionarii ficatului si are o contributie importanta la normalizarea parametrilor din analizele referitoare la functionarea acestui organ.

Efect antioxidant

Multi dintre cei care sufera de boli cronice au o deficienta in sistemul de aparare antioxidativ. Terapia cu ozon creste capacitatea de protectie antioxidativa a organismului mult mai mult decat administrarea zilnica de vitamina C. Aceasta se datoreaza cresterii nivelului de sisteme enzimatice antioxidante din organism, ceea ce ajuta la o scadere si echilibrare a nivelurilor oxidative, rezultatul final fiind restaurarea starii de sanatate.

Foto: wikipedia