Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Ozonoterapia

Ozonoterapia sau terapia cu ozon ajuta in foarte multe afectiuni, determina moartea celulelor canceroase si intarzie efectele imbatranirii, vindeca si amelioreaza problemele dermatologice.

Ozonoterapia – tratamentul ideal pentru sanatatea noastra

Ozonoterapia constituie o metoda naturala de vindecare. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atat local, cat si sistemic, in intreg organismul. Efectele sunt remarcabile: neutralizarea toxinelor acumulate de-a lungul timpului in interiorul corpului, reducerea inflamatiilor, reglarea pH-ului, activarea circulatiei sangelui. Efectul antimicrobian, antifungic si antiviral se datoreza atat actiunii directe a ozonului cat si capacitatii sale de a forma cu acizii grasi nesaturati compusi foarte activi peroxizi, care actioneaza destructiv asupra microorganismelor.

Afectiuni dermatologice si cosmetice tratate cu ajutorul ozonul: dermatite, micoze, herpes, psoriazis, acnee, cicatrici, cheloide, plagi chirurgicale, vergeturi, riduri, celulita, tratament anti-aging.

Pielea este cel mai mare organ al omului, de aceea este foarte important sa stii cum sa ai grija de ea. In afara de potiunile zilnice pe care le folosesti pentru ingrijire, mai sunt foarte multe de aflat despre sanatatea ei si chiar si despre indiciile pe care ti le poate da cu privire la sanatatea organismului tau. Ozonoterapia iti vine in ajutor si trateaza cu succes probleme pielii tale. Ozonototetapia reprezinta o forma natura de tratament, nu provoaca dependenta si nu are efecte adverse.
Pielea se reface mai greu pe masura ce imbatranim, cu ajutorul ozonului procesul de vindecare si regenerare este accelerat.
Ai grija de sanatatea si pielea ta.

Descopera Ozonoterapia !