Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Curatarea colonului si detoxifiere in mod eficient prin metode naturale!

Pachete de Hidrocolonoterapie si Ozonoterapie

Intotdeauna alocam atentie igienei exterioare: indepartam impuritatile prin spalare, de pe corp, de pe dinti si de pe par, dar oare suntem curati in interior? In zilele de azi cand organsimul intampina din ce in ce mai multi agenti toxici, devine indispensabil procesul de dezintoxicare si de curatare a colonului (cu ajutorul terapiei de colon), al ficatului si ale celorlalte organe interne.

In cadrul clinicii noastre curatarea si dezintoxicarea / detoxifierea se realizeaza in 2 pasi simpli : Hidrocolonoterapia +Ozonoterapie.

Noi va ajutam!

Cu ajutorul hidrocolonoterapiei invingem natural si eficient constipatia, colonul iritabil (CI), balonarea, durerea de stomac si problemele pielii in asa fel incat sa avem mai multa energie si sa obtinem un abdomen mai plat.

Preturi:

  • Beneficiaza de pachetul nostru promotional : hidrocolonoterapie + insuflatie rectala cu ozon + sauna cu ozon la pretul de 250 de lei.
  • Hidrocolonoterapie + sauna cu ozon – pret 200 de lei
  • Hidrocolonoterapie + masaj terapeutic 30-50 de min + sauna cu ozon -250 de lei
  • Hidrocolonoterapia + insuflatie cu ozon + sauna cu ozon + masaj terapeutic – 300 de lei.

Alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de beneficiile terapiilor neinvazive in cadrul clinicii MedOzon.
Starea ta de bine e tot ce conteaza pentru noi!

*Procedura de curatare a colonului este efectuata de catre personal medical specializat.

Sanatatea are prioritate!