Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
Par frumos, par sanatos

Mezoterapie scalp

Mezoterapia este o procedură cosmetica minim-invazivă şi non-chirurgicală care ajută la tratamentul pentru caderea parului. Astfel, persoanele care suferă de alopecie, o formă recurentă de pierdere a părului care poate afecta orice zonă piloasă, au la dispoziţie un aliat care oferă rezultate vizibile, disponibilă in cadrul clinicii MedOzon Timisoara.

Mezoterapia pe scalp – terapie intensiva pentru par și Prevenirea prematura a caderii parului.

Cui ii este destinat acest tratament?

Acest tratament este destinat atât bărbaților cât și femeilor cu semne vizibile de pierdere a parului.

Pasul 1: inhibarea caderii parului si intarirea firelor existente

Pasul 2: utilizarea regulata pe termen lung stimuleaza cresterea parului nou

In ce cazuri vom apela la mezoterapia pe scalp?

Mai intai este indicata vizita la medic, pentru a primi un diagnostic corect.

– alopecie ereditara

– alopecia androgenetica

– caderea sezonala a parului(in special dupa vara)

– pierderea parului cauzata de subtierea radacinii firului de par (imbatranirea scalpului)

– menopauza(femei) si andropauza(barbati).

Ce tehnici stau la baza mezoterapiei?

Mai multe microinjecţii superficiale sunt făcute de medicul specialist imediat sub stratul epidermic al pielii, în ţesuturile respective, pentru a stimula stratul mezoderm (cel care se află la o adâncime de aproximativ 1 mm sub suprafaţa pielii) pentru a încuraja procesul de regenerare naturală a părului. Statistic vorbind, şansele ca mezoterapia să ofere rezultate vizibile în cazul pacienţilor cu alopecie sunt de 90-92%, pe când alte metode oferă o rată de succes mult mai mică.

 

Căderea părului este cauzată, de cele mai multe ori, de o serie de factori precum:

-Dezechilibrele hormonale în interiorul (sau din preajma) foliculului de păr

-Lipsa anumitor substanţe nutritive din organism

-Proasta circulaţie a sângelui

 

Ce este mezoterapia şi cum te poate ajuta în tratamentul pentru caderea parului?

Procedura constă în microinjectări cu produse Dermato-cosmetice profesionale sau plasma ( terapia Prp/terapia Vampir). Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii şi de a stimula producţia de colagen. Totodată, mezoterapia este un tratament care stimulează mezodermul, şi tocmai din acest motiv, această metodă ameliorează o varietate de simptome şi afecţiuni, cum este şi căderea părului.

Ce trebuie să ştii despre tratamentul pentru caderea parului?

Tratamentul în sine durează între 20 și 30 de minute, în funcţie de cât de mare este zona tratată prin mezoterapie.

Un „cocktail” de substanţe hrănitoare este injectat în scalp. Se poate injecta și plasma. Tratamentul cu plasma poate fi combinat cu vitaminele injectabile.

Tratamentele ce au la bază mezoterapia sunt folosite de ani buni pentru a reda volumul şi densitatea părului. Acestea au contribuit în mod semnificativ la procesul de creştere a părului, atât în cazul bărbaţilor, cât şi al femeilor care sufereau de alopecie. Tehnologia de la baza tratamentului este bazată pe înţelegerea faptului că cele mai multe probleme legate de căderea părului sunt, de fapt, cauzate de: lipsa nutrimenţilor necesari firului de păr, circulaţia redusă a sângelui de la nivelul scalpului şi de dezechilibrele hormonale din jurul foliculilor de păr. La ultimul aspect este vorba de un exces în producţia hormonului androgen numit DHT, care contribuie la căderea părului.

Contraindicații :

Infectii virale, bacteriene sau fungice, tulburari de coagulare a sangelui, epilepsie, eroziuni ale pielii, cancer, angioma carnovenoasa, tratament antiacneic cu Itozec, Roacutane, antibiotice (6 luni de la intreruperea tratamentului), medicamente care au impact asupra texturii sangelui(aspirina, anticoagulante,pastile cu rol antiinflamaror, boli circulatorii, interventii chirurgicale la nivelul scalpului, epilepsie, hemofilie, simtome de virus( herpes, negi), perioada de sarcina si de alaptare.

 

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452
Mail: genesciprian@yahoo.com
#ozonoterapie #sanatate #frumusete #drgenesciprian #clinicamedozon #timisoara

Ai grija de sănătatea ta !