In ziua premergatoare sedintei programate:

• Consumati alimente usoare, evitati carnea, branzeturile, fasolea, lintea, nucile, varza, brocoli si conopida, produse pe baza de faina, bauturi carbogazoase;
• Nu consumati alcool sau bauturi acidulate cu 12 ore inainte;
• Nu mai mancati cu 2 ore inainte de procedura si nu mai beti nimic cu 1 ora inainte.

Inaintea sedintei de hidrocolonoterapie, veti fi rugat sa goliti vezica pentru confortul Dumneavoastra, va veti schimba hainele cu un halat de unica folosinta, iar pe toata durata procedurii veti fi acoperit.Patul este foarte comfortabil, iar pozitia va fi intins pe spate cu picioarele usor ridicate.

Dupa sedinta de hidoterapie de colon, flora intestinala se optimizeaza in circa 2-3 zile, timp in care ar trebui sa aveti in vedere o digestie usoara, cu cantitati mici de alimente/masa, bogate in enzime: sucuri naturale, salate si evitati bauturile alcoolice in cantitati mari.

Dupa procedura, pacientii isi pot relua activitatile normale,cotidiene fara niciun risc. Poate exista o stare de oboseala, in functie de cantitatea eliminata si energia consumata , insa intr-un plan profund, se naste o stare de vitalitate.

In timpul procedurii, se vor spala bacteriile. Se recomanda probioticele sub forma de capsule, dar si iaurtul, laptele batut si kefirul pentru repopularea bacteriilor bune mai ales pe un teren curat.