Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Recuperarea respiratorie a persoanelor dupa infectia COVID-19 cu ajutorul HBOT, a ozonoterapiei si a terapiilor intraveoase cu vitamin si minerale.

Persoanele care au fost infectate și vindecate de COVID-19 au posibilitatea de apela terapia HBOT, oxigenoterapie hiperbara, din cadrul clincii MedOzon Timișoara, ca și forma de tratament  de recuperare pulmonară, sigură, nedureroasă, non-invazivă, fără efecte secundare, alături de alte Terapii NON invazive și sigure precum terapia cu ozon sau Ozonoterapia ai terapiile intravenoase sau perfuziile cu vitamine, minerale, antioxidanti, etc.

Cu ajutorul camera hiperbare,HBOT, persoanele infectate și vindecate de COVID-19,dar acre au ramas cu sechele pot beneficia de toate avantajele oferite de oxigenoterapia hiperbară si terapiile complementare nemedicamentose.

Oxigenoterapia hiperbara:

  • facilitarea difuziei oxigenului către țesuturile lezate sau care nu sunt suficient vascularizate, stimulând vindecarea lor;
  • stimularea producției naturale de celule stem cu cca. 800% , care ajută la refacerea țesuturilor organelor afectate și accelerează procesul de vindecare;
  • ajută la reducerea rapidă a inflamației și edemului;
  • stimularea neovascularizarii prin formarea de noi vase de sânge, îmbunătățind circulația sângelui la nivelul întregului organism.

Camera hiperbara din cadrul clincii MedOzon  este un aparat premium pentru oxigenoterapia hiperbară, cu rezultate demonstrate științific în procesul de stimulare a vindecării naturale a organismului.

Important!

Textele de pe acesta pagina sunt pur informative si nu inlocuiesc consultul medical.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine!

Dr. Genes Ciprian

0723.347.654

Receptie:

0356.453.452

Nu uitati sa vizitati pagina noastra de facebook Ozonoterapie Timisoara/Medozon.

Multa sananate!