Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
noutati medozon rejuvenare faciala articol

Rejuvenare 100% naturala a pielii, uita de tenul tern si obosit, afla totul despre terapia PRP sau terapia Vampir pentru fata, gat si decolteu si bucura-te de super oferta noastra la pachetul PRP.

Ai tineretea in sange!

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau „Plasma bogata in trombocite”, cunoscuta si sub numele de „terapia vampir”, este cea mai revolutionara procedura dermato-cosmetica pentru revitalizarea tesuturilor. Procedura presupune recoltarea propriului sange si reinjectarea acestuia dupa ce este procesat.

Terapia PRP este un tratament eficient in medica estetica, tricologie, ortopedie, urologie, ginecologie.

Rejuvenare 100% naturala a pielii imbatranite de pe fata, gat, decolteu si maini cu ajutorul tratamentului cu plasma imbogatita cu trombocite din sangele propriu.

Terapia PRP este 100% natural, sper deosebire de alte proceduri minim-invazive de intinerire a pielii, cum sunt injectiile cu toxina botulinica sau cu acid hialuronic, PRP-ul actioneaza in timp, avand rezultate pe termen lung, nu doar pentru moment. Plasma bogata in trombocite stimuleaza formarea noilor celule in corpul pacientului ori de cate ori este injectata. Ea ajuta organismul sa se vindece singur, natural, fara folosirea unor substante chimice. Posibilitatea aparitiei reactiilor alergice sau a infectiilor este nula pentru ca plasma provine chiar din sangele pacientului.

PRP este o terapie 100% naturala, care foloseste ca ingredient principal insusi singele pacientului.

Cantitatea recoltata este mica, 15-20 ml, care sunt ulterior prelucrati si centrifugati astfel incat din ei sa se obtina o plasma bogata in trombocite. Rolul acestei plasme este de a stimula productia de colagen si de a promova repararea si regenerarea tesuturilor.

Dupa procedura pacienta isi poate relua activitatile cotidiene. Timp de cateva ore se observa o roseata a pielii si posibil mici umflaturi la locul injectiilor.

Super pret la abonamentul PRP 3+1 gratis!!!!

Alege calitatea si lasa-te pe mana profesionistilor, ai grija natural si minim invaziv de pielea ta!

Clinica MedOzon Timisoara
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie:
0356.453.452

Pentru mai multe oferte attractive vizitati pagina noastra de facebook : Ozonoterapie Timisoara /Medozon

Multa sanatate!