Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Mezoterapie Filorga Medical in cadrul clinicii MedOzon Timișoara

REZULTATE

Datorită ingredientelor active de cea mai buna calitate, inclusiv cea mai buna formula de acid hialuronic, produsele FILORGA ofera rezultate exceptionale, printre altele, in urmatoarele arii: intinerirea tenului, reducerea ridurilor medii si fine, imbunatatirea fermitatii, stralucirii si hidratare.

SIGURANȚĂ

Produsele FILORGA se remarca prin gradul foarte ridicat de siguranta conferit pacientului, datorat nivelului exceptional de calitate al produselor, create special pentru a oferi rezultate cat mai bune intr-un mod non-invaziv si fara efecte secundare.

*Procedura este efectuată de către medicul specialist

CALITATE

Produsele FILORGA sunt rezultatul multor ani de cercetare-dezvoltare si au fost create cu cele mai moderne tehnologii si cele mai inovative substante descoperite pana in acest moment. Astfel, gama de produse FILORGA este de o calitate net superioara altor produse de pe piata, ea fiind utilizata de renumite clinici si saloane la nivel global.

MEZOTERAPIE REVITALIZANTA

Mezoterapia FILORGA stimuleaza pielea din interior fara a afecta expresia si forma fetei; pielea devine mai ferma si mai bine hidratata.

Folosirea acidului hialuronic si a celor 53 de ingrediente nutritive esentiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, minerale si baze nucleice), solutia NCTF® FILORGA hraneste pielea in profunzime, umple liniile si reda stralucirea fetei.

Beneficiază de o terapie non-invazivă in cadrul clinicii MedOzon.

După procedura pacientul îți poate relua activitățile cotidiene, recuperarea fiind aproape inexistenta. Zona tratată poate prezenta o ușoară roșeața care dispare in câteva ore.

Pentru mai multe intrebari și informații nu ezitați sa ne contactați .

Echipa MedOzon este mereu alături de tine !

Nu lasă sănătatea pe mâine!