Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Tu ai auzit de ozonoterapie?

Efectele și beneficiile ozonoterapiei

Secretul vindecării din natura!

– Stimularea producerii de leucocite – celulele albe ale sângelui responsabile de funcţia imunitară.
– Creşterea semnificativă a nivelului de oxigen in sănge şi a randamentului de consum al acestuia pe o perioada îndelungată.
– Creşterea nivelului de interferoni – substanţe necesare în lupta cu viruşii şi celulele tumorale.
– Stimularea secreţiei factorului de necroză tumorală TNF – substanţă de origine proteică cu proprietăţi antitumorale, citostatice şi de stimulare a sistemului imunitar.
– Stimularea creşterii nivelului de interleukină-2 (IL-2) din T limfocite. IL-2 este o glicoproteină care asigură o funcţie normală a sistemului imunitar în unele infecţii virale şi boli autoimune.
– Efect bactericid chiar şi în concentraţii mici asupra majorităţii speciilor de bacterii patogene. Spre deosebire de antibiotice nu induce fenomenul de rezistenţă.
– Efect fungicid asupra tuturor tipurilor de ciuperci, fungi (Candida), mucegai şi a sporilor acestora.
– Efect virustatic prin atacarea structurii reproductive a viruşilor.
– Efect antineoplazic prin inhibarea inmulţirii celulelor cancerose.
– Oxidarea şi eliminarea plăcilor ateromatoase de pe pereţii arterelor.
– Creşterea elasticităţii şi plasticităţii globulelor roşii şi a capacitatea de transport a oxigenului de către acestea.
– Accelerarea ciclului acidului citric în cadrul Cicluli Krebs – proces important pentru producţia de energie în organism.
– Creşte eficienţa sistemelor pro şi antioxidante în organism. Ozonul avînd rol de modulator al sitemelor pro- şi anti oxidante.
– Ameliorarea calităţilor reologice (fluidităţii) ale sângelui care la rândul său duce la diminuarea hipoxiei ţesuturilor.
– Modificarea reacţiei acido-bazice a organismului către una mai alcalină prin eliminarea acidului lactic.
– Terapia cu ozon are o eficienta clinica de 100% in tratarea bolilor bacteriene si virale datorita proprietatilor sale antibacteriene, antivirale si antifungice puternice.
– Terapia cu ozon poate ajuta multi oameni care sufera de cancer, SIDA, infectie HIV si alte boli considerate a fi incurabile. S-a stabilit experimental si clinic ca terapia cu ozon produce un efect anti- tumoral. Pentru cazurile inoperabile sau cele deja operate tratate cu chimioterapie sau radiatii, terapia cu ozon poate fi benefica ca adjuvant pentru detoxifierea, imunocorectia si imbunatatirea starii de bine.
– Terapia cu ozon poate ajuta la reducerea chiar și la jumatate a dozelor prescrise de chimioterapie la fel ca si la reducerea considerabila a efectelor secundare in urma chimioterapiei si a altor medicamente anti- tumorale. Datorita efectelor sale imunomodulatoare si imunostimulatoare, terapia cu ozon imbunatateste semnificativ calitatea vietii la pacientii cu cancer.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine.

Dr. Genes Ciprian – cu o experiența de peste 11 ani in domeniu –
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452
Nu lasă sănătatea pe mâine !