Glutation perfuzabil

Glutation perfuzabil – STOP CANCER – Glutationul – proteina vietii – efect antitumoral!

Glutationul este o proteina de dimensiuni reduse, prezenta in aproape toate celulele organismului nostru, care are rol puternic antioxidant si de eliminare a toxinelor.

In ultimii ani au fost publicate peste 30.000 de lucrari medicale cu privire la efectele extraordinare ale glutationului in incetinerea procesului de imbatranire, detoxifierea ficatului si imbunatatirea functiilor acestuia, in modularea imunitatii si in terapiile complementare antitumorale.

Dat fiind faptul că glutationul este un antioxidant şi un factor de întărire a sistemului imunitar atât de puternic, ajută la prevenirea cancerului – în special la nivelul ficatului, unde are loc principala depozitare a substanţelor toxice neutralizate.

Studiile efectuate au demonstrat că, glutationul prezintă un potenţial ridicat pentru combaterea aproape a tuturor bolilor, în special a bolilor asociate cu vârsta, multe dintre acestea fiind cauzate de deteriorările provocate de radicalii liberi.

Glutationul creste nivelul de celule T citotoxice din limfocite, neutralizează radicalii liberi, este un puternic antioxidant ce ajuta si reglarea nivelurilor celorlalti antioxidanți. El detoxifică ficatul, eliminând 12 carcinogeni cunoscuți din celule și suprimand în acelasi timp cresterea tumorilor.

Glutationul este principalul antioxidant endogen produs de celule, participand direct la neutralizarea radicalilor liberi și a compușilor oxigenului reactiv, precum si la menținerea antioxidanților exogeni, cum ar fi vitaminele C si E in forma lor redusă (activă).

Glutationul este un antitumoral excepțional: reduce mutațiile ADN-ului determinate de substanțele cancerigene, prin susținerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatică. Prin conjugare directă, el detoxifică mulți compusi xenobiotici (compusi străini) si substanțe cancerigene, atât de origine organică cât si anorganică; inhibă absorbția și favorizează eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de țigară, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, coloranților alimentari, detergenților, supradozelor medicamentoase.

Glutationul administrat oral nu are niciun efect. Administrarea sa se face intravenos iar dozele depind de tipul de cancer și de stadiul de evoluție.

Beneficiile glutationului:
-Puternic antioxidant intracelular,
-Protector si detoxifiant hepatic,
– Antiinflamator eficient
-Efect anti-tumoral.

De retinut !

Informațiile prezente pe această pagină, inclusiv in acesti articol, au caracter informativ și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate.Trebuie să consultați medicul specialist cu privire la orice problemă sau informație referitoare la sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine !
Nu lasă sănătatea pe mâine, luptam impreuna, reușim impreuna !

Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356. 453.452
Ne găsiți și pe Facebook la : Ozonoterapie Timișoara / Medozon