Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
Oncologie

OXIGENUL pentru a incetini rapid raspandirea cancerului si a „suprapotenta” imunitatea.

Oxigenul este frecvent numit cel mai mare dusman al unei celule de cancer si o varietate de metode si mijloacele pentru a creste continutul de oxigen al organismului au fost dezvoltate de-a lungul deceniilor in intreaga lume. Multe boli degenerative ale timpului nostru raspund la terapiile cu oxigen.

Cateva exemple sunt injectarea de compusi continand oxigen , insuflare in ureche , insuflare rectala , autohematerapii , camera cu oxygen hipebarica, sauna cu aburi , apa potabila ozonata , etc.

Aprox. 8000 medici si practicieni de sanatate autorizati (inclusiv medici homeopati si naturopati ) in Germania folosesc ozon in practicile lor , in timp ce aprox 15000 de practicanti europeni folosesc de ozon , fie individual , fie ca o completare la alte terapii . Medicii rusi au utilizat ozon de peste 15 ani . Se estimeaza ca peste 10 milioane de tratamente de ozon s-au acordat la peste un milion de pacienti in Germania, numai in ultimii 40 ani. Utilizarile medicale ale ozonului sunt bine stabilite in multe din aceste tari.

Terapia cu ozon este o forma speciala de oxigen folosit pentru a ucide celule de cancer si, in special franeaza extinderea celulelor canceroase(prin cresterea alcalinitatii/a nivelului de oxigen celular) si , asemantor dispozitivelor electro Bob Beck , Zaperelor si Rife, curate sangele de microbi usurand munca sistemului imunitar , lasandu-l pe acesta sa se concentreze asupra cancerului.

Tratament revolutionar contra cancerului! O parte dintre pacienti au scapat de tumori!

Pentru fiecare pacient se stabileste conduita terapeutica adecvata. Un tratament preventiv sau un tratament facut la debutul bolii este mult mai eficient decat atunci cand boala este avansata.

Doctorul Ciprian Genes de la Clinica MedOzon:

„Pana in prezent am tratat sute de pacienti prin aceasta metoda si pot spune ca asocierea terapiilor cum sunt ozonoterapia, hipertermia, perfuziile cu vitamina C in doza mare si cu bicarbonat potenteaza rezultatele tratamentelor anticancer. Am reusit sa reducem dimensiunile tumorilor maligne de la 4 cm la 1 cm, am reusit sa aducem pacientul intr-o faza operabila, pornind de la o stare inoperabila a pacientului, am reusit sa imbunatatim calitatea vietii pacientilor bolnavi de cancer”.

In cazul tumorilor maligne este indicata asocierea OZONOTERAPIE cu hipertermia si terapia cu vitamina C in doze mari. Tratamentul prin hipertermie (denumit si termoterapie) consta in incalzirea organismului sau a unei portiuni din organism la temperatura de 42-44 grade Celsius, ceea ce duce la moartea celulelor maligne prin procesul de termo-necroza. Hipertermia poate fi in general aplicata la toate tipurile de cancer in stadii avansate.

Ozonoterapia este un tratament de sustinere in cancer.

Daca v-ati hotarat sa alegeti sa faceti OZONOTERAPIE trebuie sa stiti ca ea in sine nu vindeca boala ci reduce agresivitatea tumorii, facand-o sensibila la tratamentele clasice, ca transforma o tumora inoperabila intr-o tumora operabila in anumite cazuri.

S-au semnalat cazuri in care agresivitatea tumorii este atat de mult redusa, incat radio sau chimioterapia se pot aplica in doze scazute la jumatate.

De aici efectele secundare mult mai reduse si cresterea calitatii vietii persoanei care urmeaza un tratament oncologic de baza sustinut de ozonoterapie.

Daca va adresati clinicii noastre MedOzon, nu uitati sa aduceti tot istoricul medical certificat de documente medicale (bilet de iesire, scrisoare medicala) insotite de rezultatele investigatiilor. Putem impreuna sa concepem un plan personalizat de tratament cu ajutorul ozonoterapiei si altor metode complementare.

Luptam impreuna impotriva cancerului!

In cadrul clinicii MedOzon puteti beneficia de urmatoarele terapii anticancer:

  • OZONOTERAPIA determina moartea celulelor canceroase si intarzie efectele imbatranirii!
  • HIPERTERMIA sau TERMOTERAPIA un tratament pentru cancer care poate da rezultate. Este o metoda de tratament in care tesutul este expus la temperaturi mari pentru a distruge si omora celulele canceroase sau pentru a face celulele canceroase mai sensibile la efectul radiatiilor si la unele citostatice.
  • Vitamina C perfuzabila. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca introducerea intravenoasa a vitaminei C in organism poate omora celulele canceroase fara ca pacientul sa dezvolte o toxicitate notabila sau schimbari patologice in splina, rinichi sau ficat.
  • Vitamina B17 .Conform studiilor realizate de-a lungul timpului, vitamina B17 este un remediu miraculos in prevenirea cancerului, dar si in reducerea raspandirii celulelor de cancer existente.

OZONOTERAPIA O SANSA IN PLUS!