Vitamina B17 perfuzabila

VITAMINA B17 (Amigdalina)

Vitamina B17 (Laetrile, Amigdalina) este un tratament impotriva cancerului. Ea poate fi gasita in natura – in concentratia cea mai mare in samburele de caisa, dupa extragerea din acesta si dupa curatare ajunge sa fie fabricata sub forma de injectii si de tablete – pentru a diminua numarul, pentru a distruge celulele canceroase – si pentru a stopa proliferarea acestora. Vindecarea cancerului cu vitamina B17 este o substanta naturala chemioterapeutica ce nu are efecte secundare daunatoare si permanente.

In timpurile de demult omul ce se hranea in mod sanatos introducea in organismul propriu o cantitate corespunzatoare de vitamina B17 (Laetrile) – drept urmare in acele vremuri numarul celor ce sufererau de tumori era foarte mic. Situatia este similara la ora actuala intre popoarele hunza, care consuma in cantitati mari samburii de piersica si extrase din acestia.

Vitamina B17 este un tratament anticancer!

Din punct de vedere al compozitiei chimice vitamina B17 este compusa din benzaldehida, radical cian si dizaharida .
Nu se depune in organism, ci – odata finalizata sarcina sa – paraseste organismul prin intermediul urinei.

Tratament cancer cu vitamina B17

Avantaje:

Poate fi utilizata si simultan cu terapiile traditionale (chemio- si radioterapie tratament cancer), in acest caz diminuand si efectele secundare daunatoare ale acestora – si le creste eficienta.

Vitamina B17 ca si tratament impotriva cancerului nu are efecte secundare neplacute si daunatoare. Pe parcursul tratamentului se pot obtine rezultate spectaculoase prin utilizarea sa! Administrata impreuna cu vitamina C – in forma injectabila – si in anumite cazuri – cu solutie de bicarbonat vindecarea cancerului este si mai eficienta!
Vitamina B17 nu este otravitoare si nici nu are efecte secundare semnificativ neplacute .

Medicul japonez Shigeaki Sakai sustine ca administrata pacientilor cu cancer amigdalina nu are efecte adverse si le imbunateste starea de sanatate intr-un timp scurt. Este de retinut ca tratamentul cu vitamina B17 trebuie facut la recomandarea medicului, in dozajul corect, ca sa isi faca efectul.

In anul 1845, amigdalina a fost utilizata ca tratament impotriva cancerului in Rusia.

Amigdalina este eficienta in procesul de distrugere a celulelor canceroase.

Unul dintre sustinatorii beneficiilor amigdalinei in terapia anticancer fost omul de stiinta Dean Burk de la National Cancer Institute din Washington. Un alt medic care a sustinut ca amigdalina este utila in lupta cu celulele canceroase, mai ales in cazul metastazelor, este Kanematsu Sugiura, de la Sloan-Kettering Institute for Cancer Research.

Este un fapt demonstrat ca proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina (B17), sunt solutia impotriva cancerului.