Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
Sistem imunitar puternic

Vitamine și ozonoterapie pentru un sistem imunitar puternic !

Vitaminoterapia – perfuzii cu vitamine – un plus de energie și vitalitate – , o piele fără cusur !

Diverse probleme aparute la nivelul functionarii organismului pot fi cauzate de carente de vitamine: stări  de oboseala, probleme dermatologice, insomnia, scaderea imunitatii, starea de iritare pot fi cauzate si de faptul ca organismul nu dispune de vitaminele necesare unui ritm de viața sănătos.

Perfuziile cu vitamine și ozonoterapia reprezintă in acest moment solutia prin care ne putem creste  rapid nivelul de energie. Principiul este relativ simplu: studiile medicale arata ca peste 90% din populatia Globului are carente de vitamine si minerale.

Fortificarea organismului cu vitamine este primul pas pentru un ten si o piele frumoasa.

Organismul are nevoie in permanenta de vitamine, astfel incat regenerarea si protejarea lui sa fie sustinuta din interior.

Ridurile, tenul acneic, inflamatia, toate sunt semne ale unei stari de sanatate deficitare, cauzate adesea de un regim alimentar insuficient in vitamine si nutrienti.

O perfuzie cu vitamina C = sănătate, imunitate forte și piele strălucitoare.

Vitamina C, sau acidul ascorbic, este un nutrient esential pentru organismul nostru, atat pentru realizarea unor variate reactii metabolice cat si pentru regenerarea si sinteza corespunzatoare a colagenului. Actiunile sale antioxidante sunt cunoscute si utilizate din timpuri stravechi, acesta fiind motivul pentru care vitamina C este mereu de actualitate.

In cadrul clinicii MedOzon Terapia cu vitamine perfuzabile este efectuată de cadre medicale sub stricta supraveghere a medicul Genes Ciprian.

 

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452
Mail: genesciprian@yahoo.com
#ozonoterapie #sanatate #frumusete #drgenesciprian #clinicamedozon #timisoara

Ai grija de sănătatea ta !