Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
noutati durere de spate medozon

Uita de durere, trateaza hernia de disc fara operatie, fara efecte secundare!

Ozonoterapie, laser interstitial si elongatii vertebrale

Ce este terapia cu LASER INTERSTITIAL?

In cazul acestei forme de terapie, este folosit un cateter steril ce permite aplicarea directa a fasciculul laser de joasa frecventa Weber in zona afectata. In cazul afectiunilor cronice si de rezistenta la tratament, este observata o scadere importanta a intensitatii senzatiei dureroase si o stimulare a regenerarii tisulare locale.

Cu ajutorul acestei tehnici si a aparaturii moderne utilizate, fasciculul laser penetreaza tesuturile in profunzime (aproximativ 12 cm), ceea ce imbunatateste considerabil efectele terapeutice resimtite de pacient in cazul unor afectiuni precum hernii de disc, artrite, stenoze spinale.

Terapia cu laser de joasa frecventa intravenos este aprobata de organizatii medicale precum, APTA (American Physical Therapy Association), IASP (International Association for the Study of Pain), NICE (Institute for Health and Clinical Excellence) si WHO (World Health Organization).

Tratamentul nu este dureros, nu provoaca reactii adverse si poate fi folosit completat cu alte terapii, Terapii precum Ozonoterapia.

MECANISMUL DE ACTIUNE

Laserul de joasa frecventa, interstitial, Weber stimuleaza circulatiei sangelui, actioneaza in mod direct asupra zonei lezate. Stimuleaza microcircultia sangvina. Laserul Interstitial Weber are efect antiinflamator, actioneaza in zona afectata, creste imunitatea si reduce rapid inflamatia.

Terapia laser interstitial atenueaza durerea si accelereaza regenerarea tesutului.

Terapia laser interstitial se recomanda tuturor celor care sufera de dureri reumatismale (spondiloza, lombosciatica, hernie de disc, toate tipurile de artroze), dupa traumatisme osoase si musculare (fracturi, entorse, contuzii, intinderi sau rupturi), dupa artroscopia de genunchi.

Pentru efecte garantate combina terapia laser interstitial cu ozonoterapia.

O sedinta dureaza intre 20-60 minute.

Dupa pacientul isi poate relua activitatile cotidiene, nu este necesara internarea.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, echipa MedOzon este mereu alaturi de tine!

Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie:
0356.453.452