Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Vrei ca pielea ta sa strălucească de sărbători și nu numai?

Șterge semnele oboselii de pe tenul tău!

Cearcăne, semne, piele lipsită de vitalitate…MedOzon îți vine in ajutor.

Pentru tine și problemele pe care pielea ta le întâmpina am conceput un pachet complet care reda strălucirea pielii tale.

Terapia PRP, ultilizeaza plasma proprie, astfel celule stem sunt activate iar pielea este Regenerată din interior fără a traumatiza țesutul precum procedurile care folosesc acizi (peelingurile chimice). Disconfortul resimțit de pacienți este minim iar după procedura acesta își poate relua activitățile cotidiene.

Terapia PRP poate fi combinata cu succes și cu vitaminele perfuzabile, care cresc imunitatea organismului și rezistența acestuia.

Vitamina C pentru o piele sănătoasă și radiantă.

Vitamina C oferă protecție antioxidantă puternică, protejând pielea de efectele radicalilor liberi, care duc la îmbătrânirea prematură a pielii. Cei mai puternici factori generatori de radicali liberi sunt factorii de mediu, de care nu putem scăpa – radiațiile solare, poluare, fum, praf – care iau cu asalt pielea în fiecare zi. Însă aici vitamina C ne poate ajuta!

Vitaminoterapia pentru creșterea imunității și rezistentei organismului.

Cocktailul Frekavit conține vitamine indispensabile pentru sănătatea și Frumusețea pielii tale.

O PIELE MAI TANARA SI MAI SANATOASA

Oferă pielii tale fermitate, hidratare și stralucire.

O infuzie de vitalitate, mezoterapia stimuleaza pielea din interior pentru a-i imbunatatii calitatea, densitatea si stralucirea in cel mai natural mod, fara riscul de corectie ulterioara.

Aducand acidul hialuronic in derm si un cocktail de 53 de ingredienti activi esentiali pielii (12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale si 5 acizi nucleici), Mezoterapia revitalizanta cu acid hialuronic hraneste pielea in profunzime, eliminand liniile fine si redand stralucirea.

MEZOTERAPIE REVITALIZANTA

Mezoterapia FILORGA stimuleaza pielea din interior fara a afecta expresia si forma fetei; pielea devine mai ferma si mai bine hidratata. Folosirea acidului hialuronic si a celor 53 de ingrediente nutritive esentiale pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, minerale si baze nucleice), solutia NCTF® FILORGA hraneste pielea in profunzime, umple liniile si reda stralucirea fetei.

Procedurile enumerate mai sus pot fi combinate in siguranța și cu Ozonoterapia.

Procedurile pot fi efectuate atât singure cât și combinate in funcție de nevoile fiecărui pacient.

In urma unei consultații medicul specialist Genes Ciprian, stabileste împreuna cu pacientul tratamentul,numărul ședințelor necesare și intervalul la care acestea trebuiesc efectuate.

Pentru ca pielea ta merita!

Multă sănătate!