Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Un pas mic astazi, un plus de sanatate maine!

Hidroterapia de colon sau hidrocolonoterapia este o metoda naturala de curatare profunda a intestinului gros ce restaureaza si mentine sanatatea colonului si implicit a intregului organism.

Este o metoda sigura si nedureroasa ce dureaza aproximativ 45 minute. Apa purificata cu ozon si dezinfectata intra in colon printr-un specul in rect la o presiune si temperatura permanent monitorizate de catre un aparat special, produs in Germania, astfel incat nu exista niciun pericol de perforatie intestinala.

In timpul sedintei se realizeaza un usor masaj abdominal pentru a facilita dislocarea materialului toxic aderent pe peretii colonului. Apa introdusa stimuleaza peristaltismul intestinal (contractia colonului).

Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta si desigilate in prezenta acestuia, eliminand orice posibilitate de contaminare. Intreaga procedura se realizeaza in sistem inchis, ceea ce permite ca tot continutul intestinal sa fie transportat direct catre sistemul de evacuare (fara miros sau alte situatii neplacute pentru pacient).

In urma unei consultatii, medicul specialist stabileste numarul sedintelor necesare,aceste depinde de fiecare pacient si de obiectivele fiecaruia. Se iau in vedere gradul de stres si oboseala, alimentatia pacientului si stilul sau de viata, afectiunile de care sufera pacientul (daca exista)starea intestinului si de modul in care raspunde la tratament.

Aceasta terapie nu va face colonul lenes, ci este chiar un exercitiu pentru intestin. Stimularea, contractia si relaxarea va ajuta la tonusul si remodelarea colonului pentru a ajuta eliminarea completa a materiilor fecale.

IMPORTANT: Hidrocolonoterapia spre deosebire de consumul de laxative, nu da dependenta!

Un colon curat,un colon sanatos!