Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Terapia PRP, Terapia Vampir

Plasma stimulează celulele STEM

Majoritatea femeilor care au incercat pana acum Terapia Vampir, au revenit cu un feedback pozitiv. Acest lucru este posibil datorita faptului ca plasma PRP obtinuta din sangele pacientului, stimuleaza celulele stem ale acestuia in mod natural si le „trezeste” determinandu-le sa produca mai mult colagen, ceea ce face ca aspectul pielii in zona aplicata sa para mult mai tanar.

Plasma contine molecule si proteine care furnizeaza elemente nutritive celulelor pielii, deci este cel mai sanatos si natural mod de a imbunatatii aspectul ridurilor, cicatricelor si a altor efecte ale imbatranirii.

Efectele Terapiei Vampir sunt durabile

Femeile care au beneficiat de tratamentul PRP spun ca tenul lor arata chiar mai bine la doar cateva luni dupa ce au urmat tratamentul. Acest lucru este posibil datorita faptului ca plasma stimuleaza celulele stem ale pielii pentru a produce mai mult colagen, pentru a creste celule noi si pentru a intineri pielea.
Noua crestere a celulelor din piele, dureaza de la cateva saptamani pana la cateva luni, motiv pentru care arata mult mai bine o data cu trecerea timpului. Botoxul si alte tratamente de umplutura, se descompun in timp, insa PRP dureaza si arata mult mai bine la 18 luni pana la doi ani de la tratamentul propriu zis.

Din dorinta de a oferi intotdeauna cele mai performante tratamente, respectand relatia dintre inovatie si siguranta, Dr. Genes Ciprian este permanent in cautarea celor mai noi tehnologii.

PRP-ul este adesea recomandat in situatiile de rejuvenare faciala dar si in cazul acneei juvenile, a acneei vulgare sau a alopeciei.
Pentru a obtine rezultatele dorite este necesar ca tratamentul sa se realizeze la un interval de 7 – 10 zile, conform indicatiei medicului, in functie de particularitatile fiecarui pacient.

Terapia PRP poate fi combinata in siguranța cu Ozonoterapia și Mezoterapia revitalizanta.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați!

Dr. Genes Ciprian.

Multa sanatate!