Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

In luna Ianuarie toți pacientii care efectueza terapia PRP in cadrul clinicii MedOzon beneficiază gratuit de SAUNA CU OZON.

TERAPIA VAMPIR FATA ȘI PAR ( TERAPIA CU PLASMA PROPRIE)

De ce sunt trombocitele speciale?

PRP (Platelet Rich Plasma) Tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii și părului prin forțe proprii, care presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea după procesare în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară, sinteza de neocolagen pe termen lung și stimularea creșterii firelor de păr.

Folosit inițial în ortopedie, în refacerea tendoanelor și oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgie plastică în cicatrizare, tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume în reîntinerirea pielii feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor, dar și pentru refacerea podoabei capilare.

Care sunt beneficiile acestui tratament si ce zone se pot trata?

Terapia este indicată acelor persoane care au nevoie de revitalizarea pielii pe față, gât, decolteu, când aceasta este lipsită de tonus și elasticitate, deshidratată, când prezintă semne ale îmbătrânirii de tipul ridurilor fine/profunde, șanțuri, pete pigmentare, pori dilatați. Terapia este utilă și la persoane cu cicatrici post acnee, singură sau în combinație cu alte tratamente precum Ozonoterapia sau vitaminoterapia, împotriva căderii difuze a părului, în accelerarea procesului de refacere a pielii după un peeling laser sau chimic, în cicatrizarea din ulcerul de gambă.

Exista contraindicaţii, riscuri?

Riscul de fenomene imunologice este complet absent, având în vedere că produsul este perfect biocompatibil. In unele cazuri pot apărea mici hematoame (vânătăi) la locul de injectare, care dispar rapid, iar după injectare poate să apară un uşor proces inflamator local care dispare in câteva ore.

Persoana trebuie sa aibă o stare de sănătate bună, să nu fie în episod febril, să nu aibă tulburări de coagulare, afecţiuni de colagen. Aceleaşi contraindicaţii sunt valabile pentru orice altă intervenţie estetică minim invazivă.

Sunt recomandate 4 sedinte, una la 7 zile.

Procedura este efectuată de către medicul specialist Genes Ciprian.

Pentru a beneficia gratuit de sauna cu ozon, trebuie sa vă programați din timp, sa aveți la dumneavoastră costum de baie sau lenjerie de schimb, prosopul nu este obligatoriu.

Intrebati medicul despre oferta și beneficiati de efectele imediate ale saunei cu ozon.

Multă sanatate!