Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Tratamentul celulitei

Fără celulita, remedii naturale şi metode profesioniste pentru îndepărtarea celulitei DEFINITIV!

Alege terapiile minim invazive și lasă-te pe mâna profesioniștilor!

Ce este celulita?

Celulita este o modificare a structurii pielii. Este descrisă ca o “coajă de portocală”, ce apare pe coapse, fese şi abdomen, care afectează elasticitatea pielii, producerea de colagen, elastină şi acid hialuronic. În evoluţia sa, vasele de sânge pot apărea la nivelul superficial al pielii, iar în stadiile avansate, poţi simţi, la palpare, noduli dureroşi.

Din punct de vedere medical, celulita este un proces de distrugere lentă a celulelor subcutanate, provocat de retenţia apei şi a toxinelor, fapt ce conduce la o circulaţie şi oxigenare locală slabă.

Celulita afectează în principal femeile, în proporţie de 80-90% şi foarte rar bărbaţii. S-a demonstrat medical că doar bărbaţii, care s-au născut cu deficit de hormoni masculini vor avea, adesea, un aspect gras, subcutanat al pielii, similar cu cel al femeilor.

Cauzele apariţiei celulitei

Celulita afectează atât persoanele cu un stil de viaţă sănătos, cât şi pe cei sedentari. În plus, apariţia celulitei poate fi determinată şi de consumul băuturilor alcoolice şi carbogazoase, a alimentaţiei nesănătoase, precum alimentele tip fast-food sau consumul neregulat de apă.

Din punct de vedere medical, celulita se poate datora unor dereglări hormonale, predispoziţiei genetice, tulburărilor funcţiei tiroidiene, contraceptivelor orale sau sarcinii, afecţiunii vasculare a membrelor inferioare, etc.

Tratamentul natural pe baza de ozon te scapa de celulita !

O modalitate prin care poţi elimina aspectul inestetic de „coajă de portocală” este să faci sedinte regulate de masaj combinate cu sauna cu ozon și injecțiile locale. După câteva sedinte , vei observa o ameliorare, iar pielea va fi mai tonifiată.

Tratamente de ultimă generaţie contra celulitei

Una din cele mai eficiente şi inovative metode, prin care scapi de celulită, este mezoterapia injectabila sau lipoliza localizata.

Lipoliza sau topirea grasimilor

Lipoliza ca terapie de remodelare corporala reprezinta procesul de dizolvare a grasimilor localizate in depozite de dimensiuni mici si medii, care de cele mai multe ori sunt extrem de dificil de eliminat prin diete sau exercitii fizice. Lipoliza actioneaza prin injectarea in stratul de grasime a unui amestec ce contine fosfatidilcolina (PPC), o substanta ce se regaseste in mod natural in organism, care este compusa din acizi grasi saturati si care are ca rol principal facilitarea emulsifierii si descompunerii grasimilor si a colesterolului. PPC este considerata substanta hepatoprotectoare, fiind folosita in toata lumea datorita efectului de reducere a nivelului de colesterol.

Ozonoterapia te scapă de celulită şi îţi redă tinereţea.

Ozonoterapia constituie una dintre metodele moderne de vindecare naturală ce exploatează proprietăţile ozonului şi oxigenului, fiind tototdată una dintre soluţiile terapeutice de durata, fără riscuri şi fără efecte secundare.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine!