Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close
Tu ai auzit de ozonoterapie

Tu ai auzit de ozonoterapie?

Descoperă secretul vindecării din natura și nu lasă sănătatea pe mâine !

Ozonoterapia consta in injectarea sau insuflarea subcutanata, intramusculara, intraarticulara, intrarectala, intravaginala, intraauriculara sau intranazala, a unui amestec format din oxigen si ozon, cu scopul terapeutic de a oxigena zonele organismului in care de-a lungul timpului s-au acumulat cantitati mari de toxine, ajutand la disparitia inflamatiilor, a infectiilor sau a disconfortului provocate de acestea. Efectele acestei terapii sunt imediate si de lunga durata, actionand asupra unei game foarte largi de afectiuni.

Intrucat oxigenarea insuficienta de la nivel celular este cauza principala a imbolnavirilor, dar si a imbatranirii, ozonoterapia porneste de la premiza imbunatatirii oxigenarii tesuturilor, pentru o sanatate de fier si o frumusete fara cusur.

Ozonul este bactericid, fungicid si antiviral, activand circulatia sangelui, avand efect calmant asupra durerilor si regland PH-ul organismului.

Amestecul de oxigen si ozon se poate administra atat local cat si in intregul organism (sistemic), ca unica terapie sau in combinatie cu alte tratamente medicale, o oxigenare suplimentara a tesuturilor potentand efectul curativ al acestora.

Cum se administreaza ozonoterapia?

-Autohemoterapia majora.

Aproximativ 50-300 ml de sange sunt recoltati din vena cubitala, sunt amestecați cu ozon medicinal si apoi reintrodusi intravenos, prin perfuzie. Terapia nu dureaza mai mult de 60 de minute. Ozonoterapia ajuta si la reglarea glicemiei si a colesterolului, prevenirea infectiilor virale sau bacteriene, reglarea greutatii corporale si intarirea sistemului imunitar.

-Autohemoterapia minora.

Circa 10-15 ml de sange sunt prelevati de la pacient, ozonati si apoi injectati intramuscular. Aceasta terapie se recomanda pentru tratarea starilor gripale, infectiilor virale si afectiunilor dermatologice.

-Insuflatiile rectale cu ozon.

Presupun introducerea pe cale rectala a unei anumite cantitati de ozon in forma de gaz umidificat, ce patrunde in fluxul sanguin prin peretii intestinali. Se recomanda ca terapie alternativa pentru hepatitele B si C, boala Crohn, ulcere, boli ischemice, fistule, gastrita, colita cronice, ciroza hepatica, detoxifiere si prevenirea a imbatranirii premature.

Terapia cu ozon are efecte benefice si asupra florei intestinale, avand proprietati terapeutice.

-Infiltratiile articulare;

Ozonul are efecte benefice in mai multe afectiuni reumatologice discopatii, coxartroze, spondiloartroze, hernia de disc, probleme articulare si contracturi musculare.

Injectiile subcutanate cu ozon pot oferi rezultate bune si in cazul tratarii celulitei, vergeturilor, ridurilor, liniilor fine si cicatricilor.

-Insuflatiile vaginale cu ozon;

-Insuflatiile nazale si auriculare.;

-Sauna cu ozon

Efecte benefice – demonstrate stiintific – asupra evolutiei bolii, cat si asupra starii pacientului:

-In durerile de spate

O mare parte din populatie acuza dureri de spate. O cauza importanta a acestei dureri o constituie hernia de disc . Discurile intervertebrale absorb energia provenita din socurile la care este supusa coloana vertebrala in timpul diferitelor miscari si ii mentin flexibilitatea. Hernierea discului intervertebral poate fi produsa de un traumatism, ridicarea unei greutati, o intoarcere brusca, ridicari vicioase, vibratii, accidentari in sport, imbatranirea.

Terapia cu ozon este lipsita de efecte secundare, atat timp cat este aplicata respectand cu strictete protocoalele terapeutice.

 

Afectiuni tratate cu succes de ozonoterapie:

-cancerul;

-SIDA;

-scleroza multipla;

-artrita;

-dementa;

-boala Alzheimer;

-boala Lyme;

-astmul;

-emfizemul pulmonar;

*-sindromul de oboseala cronica;

-fibromialgia;

-herpesul;

-hepatita;

-diabetul;

-degenerescenta maculara;

-bolile intestinale;

-bolile autoimune;

-bolile cardiovasculare.

 

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați.
Dr. Genes Ciprian
0723.347.654
Receptie : 0356.453.452
Mail: genesciprian@yahoo.com
#ozonoterapie #sanatate #frumusete #drgenesciprian #clinicamedozon #timisoara

Ai grija de sănătatea ta !