Imagini Clinica Medozon

Pentru noi, fiecare pacient este unic, motiv pentru care fiecare persoană ce ne trece pragul este tratată cu respect, seriozitate și profesionism. Scopul nostru este să le oferim pacienților noștri o experiență unică, pe baza unui plan de tratament individualizat.

Ne dorim sa venim mereu in întampinarea nevoilor D-voastră şi alături de noi să uitaţi de griji.

Sistemele de evaluare si experienta in domeniu ale Clinicii MedOzon ne ajuta sa oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii personalizate si cea mai buna executie a tratamentelor,conform protocoalelor unice.

Ozonoterapia se practica in siguranta in cadrul clinicii noastre MedOzon.
Clinica MedOzon este dotata cu apatura de ultima generatie si echipamente profesionale.

In clinica noastra folosim unul dintre cele mai complexe si sofisticate generatoare de ozon medical,aparatura este certificata de Ministerul Sanatatii si Uniunea Europeana.

Personalul medical pus la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra este unul ce detine o experienta vasta in tratarea bolilor. Medicul specialist Genes Ciprian este deschis comunicarii cu pacientii si stabileste alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime si functie de asteptarile si starea de sanatate.

Clinica MedOzon a fost construita acum aproape 8 ani si, de atunci, ne-au trecut pragulul peste 10.000 de pacienti din tara cat si din afara tarii.

Terapia cu ozon este buna la orice varsta si are efecte vizibile asupra sanatatii.

NOU! Clinica MedOzon pune la dispozitie spatiu de cazare, cu programare prealabila.

vezi detalii