Timisoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 25
Close

Lipoliza injectabila te scapa de grăsime fără ajutorul bisturiului!

Lipoliza injectabila localizata, este in tratament minim-invaziv cu efect de topire a depozitelor de grasime si o alternativa sigura si eficienta la procedurile chirurgicale. Cu ajutorul lipolizei pot fi eliminate si cele mai mici depozite adipoase, ce nu raspund la dieta si sport, dar si dupa liposuctie pentru a netezi eventualele denivelari ramase si pentru intinderea pielii.
Avantajele lipolizei injectabile sunt eliminarea tuturor riscurilor presupuse de interventiile chirugicale, nu ramane piele flasca.

Lipoliza fiind un tratament minim-invaziv presupune o reconturare a corpului, permitand pacientilor sa se obisnuiasca cu schimbarea aspectului lor in cateva săptămâni .

Procedura consta in introducerea unui amestec de substante naturale, amestec ce topeste depozitele de grasime.

Tratamentul nu este dureros, pentru un plus de confort zona tratată este anesteziata ( cu crema anestezica ). Mezoterapia lipolitică nu necesită perioadă de recuperare, pacientul își poate relua imediat activitatea obișnuită.

Lipoliza nu se recomanda ca metoda de scadere in greutate sau in tratamentul obezitatii.

Se recomanda pentru eliminarea depozitelor de grasime bine definite, mici si medii: abdomen, solduri, coapse (partea interna si externa), picioare, brațe , fese dar și pentru reconturarea fetei : barbia dubla, obraji, etc.

Se recomanda asocierea cu masaj de drenaj limfatic si sa se poarte imbracaminte lejera.

Indicatii

Înainte cu 45 min de tratamentul propriu-zis se aplică o cremă anestezică pentru a combate complet disconfortul creat de micile înțepături. Imediat după tratament se va efectua un masaj ușor pentru difuzarea substanțelor în ţesutul gras și se va aplica o cremă cu efect antiinflamator.

Pielea se poate înroși ușor și poate fi percepută o senzație de usturime, înțepături, dar manifestările dispar în 30 min-1 oră. Pot să apară uneori mici vânătăi la locurile de injectare, dar acestea vor dispărea în 4-5 zile, nelăsând niciun fel de urme.
Se recomanda in general 4-6 sedinte, dar in functie de conditia pielii pot fi necesare mai multe sedinte. Sedintele se efectueaza la 3-4 saptamani. Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 2-3 sedinte la majoritatea pacientilor.
Numărul ședințelor necesare se stabilește in urma unei consultații.

Consultația estetica este gratuită .

Rezultatele se vad de la o sedinta la alta, prin diminuarea circumferintei zonei respective.

Beneficile tratamentului:
• remodelarea corpului
• scaderea in circumferinta
• reducerea celulitei
• imbunatatirea texturii pielii
• stimularea microcirculatiei
• stimularea drenajului limfatic
• cresterea elasticitatii pielii
• actiune cumulata anticelulitica si de slabire pe aceeasi zona.

Recomandări după procedura :

Dupa sedinte de lipoliza se evita 2-3 zile sportul intens, sauna, dusurile fierbinți.

Este recomandat ca pe parcursul tratamentului pacientul sa se hidrateze foarte bine, sa nu consume mancaruri grase in exces.

Riscuri si efecte secundare in lipoliza

Lipoliza este o terapie ce prezinta un nivel ridicat de siguranta. Efectele secundare obisnuite cuprind dureri usoare, umflarea si inrosirea zonei tratate, efectele pot dura pana la o saptamana. Uneori pot sa apara mici denivelari nedureroase si temporare pe piele.

Contraindicatiile pentru lipoliza prin injectii cuprinde:
– sarcina si alaptare;
– diabet;
– boli cardiovasculare;
– pacienti care prezinta anumite alergii;
– pacienti care au sau au avut o afectiune maligna;
– boli de sange;
– afectiuni renale.

Pentru mai multe informații nu ezitați sa ne contactați, echipa MedOzon este mereu alături de tine.
Dr. Genes Ciprian: 0723.347.654
Receptie:  (0356).453.452